به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمدرضا خباز امروز(11شهریور) در اولین گردهمایی تاسیس جامعه خیرین و امنای حوزه های علمیه استان سمنان، با بیان اینکه حوزههای علمیه دارای ظرفیت و پتانسیلهای فراوانی هستند، گفت: باید از این ظرفیت در بخشهای پرورشی و مشاورهای بیش از گذشته در جامعه بهره برد.
خباز تصریح کرد: اطلاعاتی که مردم در جامعه در زمینههای مختلف دینی، مذهبی دارند بهواسطه همت و زحمات و خدمات ارزنده خواهران طلبه ،طلاب وروحانیت در جامعه است.
استاندار بر نقش مادران در تربیت فرزندان تاکید داشت وادامه داد: اگر مادری تربیت اسلامی، فرزندان وی نیز مصونیت یافته و تربیت اسلامی می شوند.
وی توجه و تقویت کارهای خیر در جامعه را ضروری برشمردوافزود: برخی انسانها علاقمند به جاودانگی هستند و احساس می کنند ماندن در دنیا او را جادوانه خواهد کرد، غافل از اینکه این دنیا فانی و از بین رفتنی است.
خباز بیان کرد: انسانها با انجام کارهای خیر ماندنی می شوند و پرونده عمل خیرین با انجام امور خیرخواهانه و برجای گذاشتن باقیات و صالحات باز خواهد بود.
قریب دوهزار طلبه خواهر دراستان سمنان مشغول تحیل هستند
رئیس حوزه علمیه خواهران استان سمنان، نیز در این نشست از تحصیل یکهزارو800 طلبه خواهر دراین استان خبردادوگفت: حوزههای علمیه استان سمنان در سطوح دوم و سوم حوزوی فعالیت میکنند.
حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا صابریان از راه اندازی سطح چهار حوزوی از ترم آینده در این استان خبر دادو گفت: این دوره از مهرماه در حوزه علمیه خواهران سمنان آغاز و در آینده نزدیک در شهرهای شاهرود و دامغان هم راه اندازی خواهد شد.
صابریان با بیان اینکه هر مدرسه علمیه، یک واحد تربیتی است اضافه کرد: هدف اصلی آن تربیت طلاب بوده و مسائلی مانند آموزش و پژوهش نیز از دیگر الویت ها هستند.
رئیس حوزه علمیه خواهران استان سمنان با اشاره به اینکه نفوذ خواهران طلبه در ترمیم ناهنجاری های اجتماعی به مراتب بیشتر از آقایان در جامعه است اظهارداشت: تعمیق و کیفی سازی آموزش طلاب، پژوهش محوری و ارائه خدمات دینی به مردم مانند آموزش مسائل شرعی به آرایشگران و کارکنان مراکز درمانی و بیمارستان ها از مهمترین برنامه های مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان در سال تحصیلی جدیداست.
به گفته وی هم اکنون هزار و 800 طلبه خواهر در 11 مدرسه علمیه در شهرهای سمنان، شاهرود، دامغان، گرمسار، مهدیشهر، سرخه و بسطام در مقطع سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) در حال تحصلی بوده که 30 درصد مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی هستند.
نظر شما