اعزام بیش از ۲۰۰ مبلغ ویژه دهه امامت و ولایت در استان سمنان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه ۲۵۳مبلغ در دهه ولایت، به سراسر این استان اعزام شده اند گفت: برنامه های دهه ولایت با محوریت مساجد در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت‌الاسلام علی شکری امروز(11 شهریور) در نشست با مبلغان مستقر و طرح هجرت استان سمنان، با اشاره به اعزام ۲۵۳مبلغ در هفته ولایت به سراسر استان سمنان گفت: در این مدت ۱۸۰ ملبغ مرد بومی، ۵۰ مبلغ زن بومی، ۱۷ مبلغ مرد غیر بومی و شش مبلغ زن غیربومی اعزامی از قم در هشت شهرستان استان سمنان برنامه های تبلیغی  را برعهده دارند.

 

وی گفت: روحانیون اعزامی مطالبی را در خصوص اهمیت ولایتمداری، شعار سال، انقلابی گری، ترویج فرهنگ دینی، حفظ سنن اسلامی، جهاد، رعایت شئونات اسلامی در ماه محرم و ... را بیان می کنند.

 

شکری  با تاکید بر اینکه غدیر نماد شیعه است، گفت: مبلغان اعزامی و روحانیان باید در دهه ولایت ترویج سبک زندگی ولایی را در اولویت برنامه تبلیغی قرار دهند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، دهه ولایت را فرصتی طلایی عنوان کردوگفت: ما از تمام ظرفیتمان در راستای نشاط دینی و اجتماعی، ترویج سبک زندگی دینی و اسلامی بر پایه ولایت‌فقیه و همچنین ولایتمداری و ولایت‌پذیری به‌خصوص در بین نسل نوجوان ایران اسلامی استفاده کنیم.

 

روحانیان پاسدارو مروج حریم جامعه دینی هستند  

وی بصیرت افزایی را یکی از رسالت های مبلغان و روحانیان دانست و تاکید کرد: یکی از ابعاد گسترده تخریب عقاید و فرهنگ و ارزش های مردم جنگ نرم است که امروزه جوانان را هدف گرفته و باید دربرابر آن ایستاد.

 

شکری با بیان اینکه روحانیان پاسدارو مروج حریم جامعه دینی هستند اضافه کرد: با این تعریف نقش این قشر، بسیار مهم قلمداد می شود لذا روحانیان می بایست در عرصه مقابله با هجمه سنگین دشمنان نهایت تلاش خود را به کار بندند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، بابیان اینکه مبلغان اعزامی به شهرها و روستاهای استان باید کاری صورت دهند که غدیر کانون توجه مردم و به‌خصوص نسل جوان شود، تأکید داشت: امروز بحث نشاط دینی و اجتماعی مقوله‌ای بسیار مهم است که طلایه‌دار آن می‌توانند مبلغان دینی و روحانیان باشند.

 

وی در ادامه به مراسم اربعین نیز اشاره کرد و گفت: بزرگترین همایش اسلامی وشیعی در اربعین حسینی بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ دینی و سبک زندگی مبتنی بر سیره اهل بیت(علیه السلام) در بین اقشار جامعه است.

 

شکری آموزش آداب‌ورسوم زیارت به مردم را در این زمینه یکی از مهمترین رسالت‌های مبلغان برشمردوافزود: هرساله سه میلیون زائر ایرانی در اربعین حضور دارند اما بعضاً شاهد هستیم که اتفاقات ناخوشایندی نیز توسط برخی افراد رخ می‌دهد که تذکر درباره رعایت قوانین کشور عراق، مسائل مذهبی، امور قومی، قبیله‌ای و رعایت شئون اسلامی بر عهده مبلغان است.

 

مأموریت اربعین برپایی یک همایش بین‌المللی و جهانی است

وی با اشاره به افزایش بصیرت دینی و انقلابی آحاد مبلغان و روحانیانی که با کاروان های زیارتی اربعین اعزام می شوند، گفت: یکی از وظایف ذاتی این قشر بصیرت افزایی و روشنگری است که خوشبختانه این امر در سال های گذشته نیز به خوبی به انجام رسید و برنامه های ویژه تبلیغی چه در حوزه تبلیغات اسلامی و چه در حوزه سپاه و سایر نهادهای فرهنگی مورد استقبال مردم قرار گرفت.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: این  اداره کل به‌عنوان مسئول کمیته فرهنگی و آموزش ستاد اربعین استان موظف بوده تا درزمینهٔ آموزش‌های لازمه برای ایام اربعین اقدامات درخورشان مردم را صورت دهد که البته نخستین گام در آموزش همین مساجدی هستند که در گوشه و کنار شهرها و روستاهای محل زندگی‌مان به‌وضوح دیده می‌شوند.

 

شکری بابیان اینکه مأموریت اربعین برپایی یک همایش بین‌المللی و جهانی است که رؤسای کشورهای اسلامی و ملت‌های مسلمان در آن شرکت می‌کنند، افزود : بسیار مهم است که از ظرفیت‌های فرهنگی که این گردهمایی بزرگ ایجاد می‌کند استفاده شود تا بتوانیم فرهنگ مترقی شیعه را به جهان معرفی کنیم به این منظور سال قبل برای اولین بار کمیته‌ای در سطح کشوری تشکیل شد تا از ظرفیت‌های فرهنگی اربعین استفاده شود.

 

بزرگترین اعزام روحانیان در ماه محرم صورت می گیرد

وی به تقارن هفته اول ماه محرم سال جاری بانام امربه‌معروف و نهی از منکر و همچنین هفته دفاع مقدس، اشاره داشت و بیان کرد: روحانیان باید در مساجد اهمیت این فریضه مهم الهی را به‌منزله یک واجب شرعی و اجتماعی گوشزد کنند که در این راه می‌توان از سیره شهدای دفاع مقدس و همچنین یاران باوفای امام حسین(علیه السلام) بهره برد.

 

شکری اذعان داشت: راه‌اندازی شورای امربه‌معروف و نهی از منکر در روستاها با حضور دهیاران، اعضای شورا، امنای مساجد، مؤثران، بسیج و ... می‌تواند یک پیشنهاد خوب برای هفته امربه‌معروف باشد که در آن با تعامل درون روستایی می‌توان برنامه‌های فرهنگی و دینی بسیار خوبی را در سطح روستا اجرا کرد لذا باید از ظرفیت‌های مختلف در حوزه تبلیغ دین بهره گرفت.

 

وی با بیان اینکه بزرگترین اعزام روحانیان در ماه محرم صورت می گیرد و می کوشیم تا هیچ نقطه ای از استان سمنان بدون روحانی نباشد، افزود: در این راستا هر روحانی یک مسجد را پوشش خواهد داد ولی با توجه به فعالیت هایی که در ماه محرم انجام می شود بیش از این میزان ظرفیت تبلیغی وجود دارد.

 

 

 

 

 

کد خبر 652963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha