ضرورت پرهیز از موازی کاری میان دستگاه ها

سید محمد طباطبایی بر ضرورت حذف موازی کاری میان دستگاه ها تاکید کرد و گفت: باید با ساز و کارهایی جلوی موازی کاری گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سید محمد طباطبایی گفت: طرح های مرکز رشد دانشگاه قم در قالب گروه های صنعت، فناوری اطلاعات و کشاورزی نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل ارائه شده است.


وی طرح های ارائه شده در غرفه استان قم را بسیار ارزنده خواند و تصریح کرد: ظرفیت استان در ارائه ی طرح های نو آورانه و مبتکرانه بسیار بیشتر است و لذا ایجاد نمایشگاه اختصاصی استان قم امری ضروری است.


رئیس مرکز رشد دانشگاه قم بر ضرورت عرضه ایده های نوآورانه در فن بازار تاکید کرد و گفت: برخی از مخترعان توانایی و یا تمایلی به تجاری سازی محصولات خود ندارند و عرضه ی این ایده های ناب در فن بازار می تواند علاوه بر جذب سرمایه به شناسایی نیازهای اهالی صنعت و سایر بخش ها نیز بینجامد.


وی حمایت های اخیر دولت از پژوهشگران و مبتکران را بهتر از سال های گذشته دانست و افزود: در سال های اخیر رویکرد خوبی در حمایت های مادی و غیر مادی از صاحبان طرح شکل گرفته و رو به پیشرفت است.


طباطبایی بر ضرورت حذف موازی کاری میان دستگاه ها تاکید کرد و گفت: باید با ساز و کارهایی جلوی موازی کاری دستگاه هایی چون بنیاد نخبگان، مرکز رشد، بسیج علمی، پارک علم و فناوری، جهادکشاورزی، سازمان صنایع و معادن، جهاددانشگاهی و مراکزی از این دست گرفته شود.


وی خواستار شد: باید برنامه ریزی خاصی در خصوص نقش تجاری سازی محصول، ساخت نمونه اختراع، حمایت در ثبت اختراعات، ایجاد ارتباط میان مخترعان و سازمان ها و ... شکل گیرید.


رئیس مرکز رشد دانشگاه قم از استقرار 25 واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه قم خبر داد و اذعان داشت: این شرکت های دانش بنیان در زمینه های مختلف تکنولوژی اطلاعات، مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و کشاورزی فعالیت می کنند.


وی با اشاره به این که شرکت های دانش بنیان متشکل از فارغ التحصیلان جوان هستند؛ اظهار داشت: این افراد بیش از نیاز مالی نیازمند مشاوره برای حضور در بازار و چگونگی تجاری سازی محصولات هستند که مرکز رشد در این زمینه به ایشان کمک می کند.


به گزارش ستاد خبری دومین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل استان قم، طباطبایی تسریع و تسهیل در تجاری سازی ایده های فناورانه را از جمله اقدامات مرکز رشد خواند و افزود: تشکیل برنامه کاری و نظارت بر اجرای آن توسط واحدهای فناور، حمایت و کمک تبلیغاتی و ارزیابی طرح ها در بدو ورود از جمله اقدامات این مرکز است.


به گفته وی شرکت هایی که وارد مرکز رشد می شوند علاوه بر حمایت مالی و غیر مالی به واسطه کارکرد مرکز در ارزیابی جزو شرکت های دانش بنیان محسوب می شوند و این برند خوبی برای شرکت های مستقر و رشد یافته است.
 

 پایان پیام/

کد خبر 65215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha