به گزارش خبرگزاری شبستان، پیشرفتهای حوزه فناوری، موجب تسهیل در برقراری ارتباط و رفع نسبی محدودیتهای زمانی و صرفهجویی درهزینههای انجام کارها شده است. این عوامل سازمانها و افراد را به سوی استفاده از ارتباطات تلفنی و اینترنتی رهنمون کرده است و موجب شده است تا استفاده از تلفن و اینترنت به گونهای فراگیر برای ارایه خدمات گوناگون ارتباطاتی رواج یابد.
برخی از گفتوگوها اگر به صورت حضوری صورت گیرد، ممکن است به شکست بینجامد. گاهی نیز نباید به افرادی اجازه دهیم که با ما ملاقات حضوری داشته باشند. برای غالب سازمانها هنوز نخستین خط ارتباطی سریع و در دسترس تلفن است. هنگامی که وقت، بسیار محدود است و شما در تنگنای زمانی قرار دارید یا مواردی که تصمیمگیری فوری ضرورت مییابد، ارتباط تلفنی جایگاه برجستهای را به خود اختصاص میدهد و شما نباید از آن غافل بمانید.
در این کتاب مهارتهای لازم برای مدیران جوان و فعالان فرهنگی جهت شروع یک تماس تلفنی، مدیریت تماس تلفنی،چگونگی پایان دادن به یک تماس تلفنی و نیز مهارتهای مدیریت تماس به صورت غیرحضوری بیان شده است.
کتاب «راننده ناشنواست! چگونه ارتباط تلفنی برقرار کنیم؟» (دفترهشتم از مجموعه فعالان فرهنگی) اثر«رامین تبرایی» را انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی چاپ کرد.
نظر شما