تقویت تربیت دینی از شاخص های سند تحول بنیادین است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، با اشاره به نقش مدارس در تربیت دینی، گفت: تقویت تربیت دینی از شاخص های سند تحول بنیادین است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان امروز (5 شهریور)، در شورای آموزش و پرورش، گفت: تقویت فرهنگ دینی در بین دانش آموزان از شاخص های تربیت صحیح است.

 

وی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، افزود: در این سند به مبنای تربیتی و دینی تاکید جدی شده است.

 

دریکوند، در ادامه با بیان اینکه در این سند از مدرسه به‌عنوان حیات طیبه یاد شده است، بیان کرد: تقویت برنامه های دینی در مدارس نقش مهمی در نهادینه سازی فرهنگ دینی دارد.

 

وی، اظهار داشت: جهت اجرای این برنامه در مدارس استان، کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در استان  تشکیل می شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، با اشاره به اینکه دانش آموزان آینده سازان جامعه هستند، ادامه داد: تقویت فرایند پرورشی در مدارس از سیاست های محوری آموزش و پرورش است.

 

دریکوند، با اشاره به اهمیت تربیت دینی در تقویت توانمندی های دانش آموزان، اظهار کرد: تقویت شاخص های اخلاق اسلامی، خدا باوری، و خود باوری از آثار تعلیم و تربیت دین محور است.

 

وی در ادامه با اشاره به برنامه های آموزش و پرورش برای توسعه و تجهیز نمازخانه های مدارس، افزود: هم اکنون بالغ بر‌هزار و ۶۵۰ نمازخانه در مدارس استان وجود دارد.

 

دریکوند، با اشاره به اهمیت حضور روحانی در نماز خانه های مدارس، افزود: حضور روحانیون در بین دانش آموزان نقش مهمی در تقویت فرهنگ دینی و تربیت دینی دانش آموزان دارد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، اظهر کرد: هم اکنون ۸۶۰ روحانی در مدارس استان به عنوان امام جماعت فعالیت دارند.

کد خبر 651693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha