به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، در آغاز به کار طرح ضیافت اندیشه استادان با اشاره به اهداف برگزاری طرح ضیافت اندیشه گفت: این طرح به منظور ارتقای سطح علمی و معرفتی استادان و تاثیرگذاری آنان در مسایل مختلف جامعه و دانشجویان برگزار و در آن نشست های مختلف عملی و فرهنگی در قالب کلاس های آموزشی برپا می شود.
حجت الاسلام سعید علیزاده با اشاره به مباحث این طرح یادآور شد: بررسی اخلاق علمی و حرفه ای و همچنین اصول تعلیم و تربیت اسلامی محورهای اساسی این طرح را تشکیل می دهد.
وی با اشاره به استقبال گسترده اساتید دانشگاه تبریز از این طرح آن را نشان دهنده توجه ویژه آنان به مسایل فرهنگی و تربیتی عنوان کرد و افزود: تاکنون 300 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز در این طرح ثبت نام کرده اند که با توجه به اینکه این تعداد بیش از حد نصاب پیش بینی شده بود در 2 گروه مجزا تقسیم شده اند که گروه اول از 15 لغایت 23 شهریور در این طرح شرکت می کنند و گروه بعدی در برنامه تنظیمی در ماه های بعدی حضور می یابند
حجت الاسلام علیزاده با بیان اینکه ثبت نام در طرح ضیافت اندیشه استادان از طریق سایت اینترنتی به نشانی www.nahad.ir همچنان ادامه دارد، با اشاره به حضور همسران اعضای هیئت علمی در کلاس های آموزشی این طرح خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خانواده می تواند پشتوانه خوبی برای دانشگاه باشد حضور همسران اعضای هیئت علمی در این طرح پیش بینی شده و تلاش بر این است که در نشست های این طرح راهکارهای لازم برای بسترسازی فعالیت اساتید و موانع پیش روی آنان مورد بررسی قرار گیرد.
قائم مقام رئیس دانشگاه تبریز نیز با اشاره به استقبال گسترده اساتید دانشگاه تبریز از اجرای طرح ضیافت اندیشه، گفت: این استقبال حاکی از برپایی موفقیت آمیز طرح ضیافت اندیشه است که سال گذشته ویژه دانشجویان برگزار شد.
دکتر محمد تقی اعلمی خواستار تداوم برگزاری طرح ضیافت اندیشه در سال های بعد شد و افزود: ما در اجرای طرح ها آغازکننده خوبی هستیم ولی در ادامه اجرا خوب عمل نمی کنیم که امیدواریم اجرای این طرح با برگزاری کلاس های آموزشی و فرهنگی و برنامه های متنوع دیگر با قدرت بیشتری توسعه یابد.
وی با اشاره به اهمیت مسایل فرهنگی یادآور شد: در حرکت های فرهنگی نمی توان با آزمون و خطا عمل کرد چرا که نتایج فعالیت در این حوزه در یک دوره زمانی 10 تا 20 ساله خود را نشان می دهد و بر همین اساس اجرای طرح هایی که در این زمینه همراه با کارهای پژوهشی و میدانی انجام شده می تواند ثمربخش باشد.
دکتر اعلمی با اشاره به اهمیت تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص "دانشگاه اسلامی" گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مشخصه دانشگاه اسلامی این است که در آن علم به گفتمان اصلی تبدیل و تعمیق باورهای دینی در سطح دانشگاه ها در اولویت قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی با بیان اینکه در سال های اخیر در ارتباط با مسایل علمی پیشرفت های خوبی حاصل شده است تصریح کرد: مطابق برنامه چشم انداز 20 ساله نظام در افق سال 1404 کشور ما باید جایگاه اول منطقه را داشته باشد که خوشبختانه با تلاش اساتید در برخی از زمینه های علمی و پژوهشی از هم اکنون به این رتبه رسیده ایم که با تلاش پیگیر اساتید و دانشجویان این امر بایستی شتاب بیشتری به خود بگیرد.
دکتر اعلمی ابراز امیدواری کرد: اجرای طرح ضیافت اندیشه استادان باید آغازی برای برگزاری برنامه های بعدی از جمله اردوهای فرهنگی در این خصوص باشد.
پایان پیام/
نظر شما