غلامرضا شاه میوه، مدرس و داور بین المللی قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به مطالبات جامعه قرآنی از وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: افزایش بودجه های قرآنی و توزیع عادلانه آن یکی از مهمترین نیازها و دغدغه های جامعه قرآنی می باشد.
وی با بیان اینکه کسانی که متولی تخصیص اعتبارات هستند علاوه بر تلاش در بخش توزیع رعایت انصاف و عدالت را داشته باشند، خاطرنشان کرد: روند توزیع عادلانه در برخی از استان های فعال که موسسات قرآنی و جلسات آموزشی زیادی دارند، به خوبی صورت نمی گیرد.
شاه میوه با بیان اینکه عدم توجه به توزیع بودجه انگیزه قرآنی را در استان های فعال کاهش می دهد، اظهار کرد: این مساله باعث کم شدن سطح کیفی و کمی فعالیت های قرآنی شده و در بستر زمان آسیب رسان خواهد بود.
این مدرس قرآن کریم با اشاره به حضور فعال تر و پر رنگ تر مسئولان قرآنی و تاثیرگذار در مسابقات، جشنواره ها و مراسمات قرآنی تصریح کرد: مساله ای که در این خصوص مطرح است این است که متاسفانه صبغه قرآنی مسئولان نزد اهالی قرآنی کافی نیست و نوعی کم توجهی و بی توجهی در این زمینه احساس می شود.
وی با بیان اینکه این بی توجهی وقتی نزدیک به فضای قرآنی باشد در بودجه بندی لحاظ می شود، تاکید کرد: تجلیل از اساتید و فعالان قرآنی که در سال های قبل روند خوبی داشت متاسفانه کاهش یافته است.
شاه میوه ادامه داد: وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به خاک خورده های قرآنی کشور می تواند آنها را در راس توجهات قرار دهد و با تجلیل از این اساتید به ترویج فرهنگ متعالی قرآن کریم کمک کند.
این داور بین المللی قرآن کریم با اشاره به جریان بیمه فعالان و اساتید قرآنی خاطرنشان کرد: وزیر جدید با ایجاد تسهیلاتی در حوزه بیمه و از کار افتادگی فعالان و اساتید به شتاب این امر کمک کند.
وی با اشاره به حوزه سیاستگذاری وزارت ارشاد در امر قرآن اظهار کرد: ما به لحاظ سیاستگذاری در شورای توسعه فرهنگ قرآنی و تصویب منشور شورای توسعه مشکلی نداریم در حالی که مشکل اساسی اجرای ضعیف سیاست ها می باشد.
نظر شما