خاک پای اهالی فرهنگ هستم/ بیشتر خواهم شنید و کمتر حرف خواهم زد

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در تمام دنیا ما را با فرهنگمان می،شناسند و حیف است امروز نام ایران با مسائل دیگری چون ایران هراسی گره بخورد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی حوزه وزارتی خبرگزاری شبستان، مراسم تکریم و معارفه وزرای ارشاد با حضور اسحاق جهانگیری ،معاون اول رئيس جمهور،سید محمود علوي، وزیر ارطلاعت جمعی از مسئولان، بازیگران سینما و تلویزیون و اصحاب فرهنگ و هنر عصر امروز 4شهریور در تالار وحدت تهران برگزار شد.

 

عباس صالحی وزیر ارشاد دولت دوازدهم در سخنانی در این مراسم گفت:وزارت در حوزه فرهنگ و هنر معنای خادمیت دارد،من خادم اهل فرهنگ و هنر و ادب و رسانه هستم و افتخار می کنم.این نه اغراق و نه تملق است.


وی افزود: فرهنگ روح و جان ایرانی است و فضای تنفس ماست.کسانی که تلاش می کنند فضاس فرهنگی آرام باشد حق حیات اجتماعی دارند.اگر پزشکان طبيب جان هستند اصحاب فرهنگ و هنر طبيب روح هستند.فرهنگ هوای در گذر و پر تنفس جامعه است.نمی شود در این فضا گلخانه ای و قطره ای کار کرد.

 

وزیر ارشاد تاکید کرد:از این به بعد در خدمت شما خواهم بود و سعی می کنم بیشتر شنونده باشم تا سخن گو.

 

وزیر ارشاد دولت دوازدهم گفت :معتقدم فرهنگ بخشنامه ای و آمرانه نيست،بر پایه رفاقت و محبت و معاشرت است و خواهم کوشید همدم خوبی برای اصحاب فرهنگ و هنر باشم و خاک پای کسانی هستم که کتاب فرهنگ و هنر ایرانی را قطورتر می کنند.


صالحی بیان کرد: در تمام دنیا ما را با فرهنگمان می،شناسند، حیف است امروز نام ایران با مسائل دیگری چون ایران هراسی گره بخورد.ما تنها به گذشته وصل نیستیم. هنر، ادب، فرهنگ و رسانه امروز ایران پرتلاش،شاداب و سرزنده است.


وی با تاکید بر اینکه امروز هیچ کالائي از کشور ما به اندازه کالای فرهنگی در جهان شناخته شده نیست، افزود: آیا در جهان خودروی ایرانی را می شناسند؟ ما چقدر برای سینما هزینه کرده ایم در حالی که ایران را با سینمایش و جوایزی که کسب کرده، به موسیقی فاخرمان، به تابلوهای نقاشی مان و هنرهای نمایشی باشکوهمان می شناسند.


صالحی اظهار کرد:در طول قرن هاي متمادی و متوالی ایران با نفس فرهنگ و هنر زنده مانده است و هر جریان مهاجمی را به خاک نشانده است.کاخ رفیع امنیت ایرانی در طول قرن ها بر پایه های فرهنگ و ادب استوار بوده است .

 

وی  توضیح داد : در حوزه فرهنگ با سه چالش عمده رو برو هستیم؛ اول تکثر نظر، دوم ابهام در حقوق فردی،اجتماعی و حاکمیتی فرهنگ و سوم شکاف های جنسیتی و قوميتي، که جامعه نسبت به آن ها حساسیت دارد.


عباس صالحی در ادامه گفت: در حوزه فرهنگ سه فرصت نیز پیش رویمان قرار دارد؛ فرصت جهانی شدن فرهنگ و ادب ايران در حوزه های مختلف، فرصت کشوری شدن فرهنگ و تمرکز زدایی از تجمع امکانات در پايتخت و سوم فرصت نسل جوان ایرانی که سرمایه بزرگ فرهنگ، هنر و ادب ایرانی است.

کد خبر 651525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha