خبرگزاری شبستان: علی جنتی وزیر ارشاد دولت یازدهم در حرکتی بی نظیر با گرفتن دست محمد رضا شجریان در تالار وحدت قدم زد و صحنه ای ماندگار از آشتی دولت با هنرمندان خلق کرد. این نمونه ای از اقدامات دولت یازدهم در ایجاد آشتی بین دولت و هنرمندان بود و تا حدودی نیز در این زمینه موفق عمل کرد و بارقه های امیدی در میان هنرمندان ایجاد کرد.
سینماگران از دولت یازدهم بازگشایی خانه سینما را به یاد دارند. وعده ای که حسن روحانی به آن عمل کرد و خانه سینما را به دست سینماگران سپرد. هنرمندان موسیقی هم مجوزهای بی شمار به آلبوم های موسیقی را از دولت حسن روحانی به یاد دارند. هنرمندان هنرهای تجسمی هم توانستند بیش از گذشته در بازارهای تجاری و در بین مردم حضور یابند. اهالی نشر هم در بسیاری از موارد تکلیف نوشته هایی که گرد خورده بودند را مشخص کردند.
سیدرضا صالحی امیری دومین وزیر ارشاد دولت یازدهم هم با دستوری که برای تعیین تکلیف فیلم های توقیفی برای اولین بار در کشور داد دل اهالی سینما را شاد کرد.
معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم هم برای نخستین بار تمام خبرنگاران و روزنامه نگاران را بیمه کرد تا امنیت شغلی را به آن ها هدیه دهد.
اما حالا نوبت به دولت دوازدهم رسیده است. دولتی که اهالی هنر از آن انتظار دارند وضعیت ساماندهی تصمیم گیری در عرصه هنر را روشن کند. به همین منظور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد دوازدهم مردی از جنس گفت و گو از سوی حسن روحانی انتخاب شده و در جلسه رای اعتمادش در مجلس شورای اسلامی برای مردم و نمایندگان تاکید داشت که تلاش می کند حوزه هنر و فرهنگ را از حالت مقاومت در آورده و با گفت و گو و تعامل به سر منزل مقصود برساند.
نظر شما