به گزارش خبرنگار شبستان، فریدون میرزالو، مدیر کل دفتر آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی در نشست خبری بیست و هشتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی گفت: طرحی در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با موضوع اشتغال در صنایع دستی کشور در حال اجرا است.
وی با اشاره به حضور هنرمندانی از 75 روستای هدف گردشگری و صنایع دستی در بیست و هشتمین نمایشگاه ملی گفت: غرفه ای به مساحت 82 متر به صورت رایگان در اختیار هنرمندان 75 روستای پایلوت گردشگری و صنایع دستی قرار داده ایم تا صنایع دستی خود را به نمایش بگذارند.
میرزالو با بیان اینکه تلاش کرده ایم تا صنایع دستی هنرمندان همه 75 روستا در این نمایشگاه عرضه شود، خاطرنشان کرد: 5 نفر از هنرمندان در این غرفه مستقر می شوند و به صورت زنده به تولید زنده صنایع دستی می پردازند.
مدیر کل دفتر آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی با بیان اینکه مشخصات آثار و هنرمندان به طور کامل در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت، افزود: معرق ساقه گندم، چاپ قلمکار، حصیربافی و چادر شب بافی 4 هنری است که به صورت زنده در این غرفه تولید خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت بسته بندی در تجاری سازی صنایع دستی گفت: برای آنکه موضوع بسته بندی در صنایع دستی را رونق و توصیه دهیم با تخفیفی که داشته ایم تلاش کرده ایم برای استان های همدان، البرز، تهران، قزوین، یزد، زنجان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی بسته بندی محصولات صنایع دستی نیز در دستور کار قرار بگیرد.
مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی گفت: به دلیل اهمیت بسته بندی ۳۷ غرفه به تولید کنندگان و نوآوران در بسته بندی صنایع دستی اختصاص داده می شود.
میرزالو با بیان اینکه شش تیم فنی از صبح امروز در غرفه های نمایشگاه ملی صنایع دستی مستقر شده اند، تاکید کرد: این تیم فنی به بررسی محصولات عرضه شده در نمایشگاه خواهند پرداخت تا از ورود محصولاتی که فاقد هویت ایرانی هستند به داخلی نمایشگاه جلوگیری کنیم و این تیم تا روز پنجشنبه در نمایشگاه حضور خواهد داشت.
وی با اشاره به نرم افزار زبردستان و فعالیت آن در حوزه صنایع دستی گفت: تاکنون 12 هزار هنرمند در نرم افزار زبردستان عضو هستند و مشخصات صنایع دستی خود را در آن ارایه کرده اند و امسال تلاش داریم تا این نرم افزار وارد فاز بازرگانی و اقتصادی شود و در این راستا یک غرفه در نمایشگاه ملی صنایع دستی به خود اختصاص داده است.
نظر شما