درخشش زندانهای کردستان در مسابقات قرآن کریم

خبرگزاری شبستان: پنجمین دوره از مسابقات قرآن کریم ویژه قوه قضائیه در استان با حضور کارکنان و خانواده های این مجموعه برگزار شد که پرسنل زندانهای کردستان با کسب سه عنوان برتر بار دیگر برای مراکز اصلاحی و تربیتی استان افتخار آفریدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای کردستان، در این دوره از مسابقات حسن صادقی مسئول فرهنگی زندان قروه و سید بهاء الدین حسینی کارشناس فرهنگی زندان مرکزی سنندج  در رشته اذان به ترتیب موفق به کسب رتبه اول و دوم و همچنین استوار یکم آرش محمد نژاد از پرسنل یگان حفاظت اداره کل زندانها نیز در رشته قرائت موفق به کسب رتبه سوم شدند.

 

مدیرکل زندانهای کردستان ضمن تبریک به کاروان قرآنی زندان های استان گفت: در زندانهای کردستان فعالیت های قرآنی صرفا مختص مددجویان نمی باشد بلکه پرسنل نیز همواره در اینگونه برنامه ها حضوری پررنگ از خود نشان می دهند که کسب موفقیت آنان در مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان قوه قضائیه در استان مهر تاییدی بر این ادعا می باشد.

 

اسحاق ابراهیمی با تاکید بر گسترش فعالیت های قرآنی در ادارات و مراکز دولتی بیان داشت: اکثر مراجعین به زندان ها و مراکز اصلاحی و تربیتی از قشر آسیب پذیر جامعه می باشند که قطعا توجه به برنامه های قرآنی و گسترش آموزه های آن در اینچنین مراکزی، نقش بسزایی در آگاهی بخشی هرچه بیشتر کارکنان با اهداف شغل خداپسندانه خود و از همه مهم تر اهمیت رسالت دشواری است که در مسیر خدمت به اقشار ضعیف جامعه برعهده دارند می باشد.

 

وی با اشاره به آیه ۳۲ از سوره مبارکه مائده که می فرماید «وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا» بیان کرد: اصلاح و تربیت و بازسازگاری اجتماعی افراد بزهکار جامعه مهم ترین رسالت سازمان زندانها می باشد و در این راستا چنان چه این رسالت محقق شود، قطعا افرادی که از زندان آزاد می شوند ضمن بازگشت سعادتمندانه به جامعه زندگی شرافتمندانه ای را نیز آغاز خواهند نمود. وی در این باره افزود: با تدبر در این آیه اهمیت نظام زندانبانی اسلامی و جایگاه آن در جامعه نیز آشکار خواهد شد.

 

این عضو شورای قضائی استان با اشاره به نقش اخلاق در ثبات جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی گفت: انس با قرآن و به کارگیری مفاهیم آن در زندگی باعث جاری شدن ‌اخلاق در جامعه می‌شود و جاری شدن مصادیق اخلاق قرآنی در جامعه از جمله صداقت، راستگویی، همدلی وفای به عهد، توجه به فقرا و زیر دستان و … کاهش بسیاری از بزهکاری ها را نیز در پی خواهد داشت.

 

 

کد خبر 650225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha