فاصله طبقاتی از کاخ نشینهای وال استریت تا کوخ نشینان

تب تندی که مردم عرب مسلمان را ظرف کمتر از یک سال به خیابان ها کشاند و با سقوط دیکتاتوری ها یشان آرام گرفت به فرسنگ ها دورتر و به یکی از معروف ترین خیابان های نیویورک سرایت می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، 17 سپتامبر روزی است که 20 هزار آمریکایی داغ از تب تند خشم و نگرانی از آینده نا معلوم خود در میدان اصلی وال استریت جمع می شوند و ماههای طولانی در اعتراض به بحران اقتصادی و فساد مالی دولتمردان این کشور در این خیابان تحصن می کنند.
حرکت سریع شرکت های خصوصی به سمت انواع فسادهای مالی در میان بحران های مختلف آمریکا از دیگر دلایل این تجمع خواهد بود.
مجله ضدکاپیتالیسمی ادبوستر که اشغال وال استریت در 17 سپتامبر را طراحی کرده است برآورد کرد: موفقیت میدان التحریر مصر و توافق مردم در اشغال این میدان به مدت طولانی این نوید را می دهد تا مردم آمریکا نیز با این تجمع در یکی از مشهورترین میدان های آمریکا که مرکز تردد ثروتمندان است بتوانند به خواسته هایشان برسند.
فاصله سیستم راهبری کشور آمریکا از دموکراسی باعث می شود پیش بینی شمار بیشتری از آمریکایی در این روز در میدان وال استریت حاضر شوند.
به این ترتیب رهبران اصلی این تجمع مردمی از اوباما خواستند هر چه سریعتر به تاثیر پول بر رفتار و عملکرد نمایندگان مجلس و کنگره نظارات کند.
بنابراین گزارش ،اطلاعیه معترضین افزود: اگر بتوانیم هفته ها در برابر فشار پلیس دوام بیاوریم دولت در می یابد که مردم احمق نیستند و در میان خواسته های مردمی و طمع به پول یکی را انتخاب می کند.
مجله ضدکاپیتالیسمی ادبوستر هشدار داد: این تازه اول راه است یک دینامیک جدید اجتماعی در راه است.مردم هر آنچه که می خواهند می توانند در این تحصن بخواهند به طور مثال تعطیلی هزار نیروگاه نظامی آمریکا در سراسر دنیا...
فراخوان مجله ضدکاپیتالیسمی ادبوستر که این فراخوان را در ماه جولای آغاز کرده است با حرکت مشابهی در سایت های دیگر روبرو شد که براساس آن مردم مادرید،پاریس،میلان لندن،سانفرانسیسکو،لس آنجلس،تورنتو،سیدنی،وین،فرانکفورت،بروکسل و توکیو نیز به تجمعی مشابه در میدان های اصلی شهر دعوت شده اند.
به گزارش سایت خبری لورینت لوژور، این تجمع و تظاهر کنندگان از مردم خواسته اند تا با تامین غذا و آب روزانه متحصنان از این اعتراض حمایت کنند.
اختلاف طبقاتی و شباهت آن در آمریکا به مصر قدیم دلیل شباهت این تحصن به میدان التحریر است.
در مصر مبارک تنها 100 فرد برگزیده دولتی بالاترین حد ثروت را به دست داشتند و در آمریکا از 310 میلیون آمریکایی 400 نفر حق برخورداری از ثروت های کلان را دارند.
وال استریت ، خیابان بسیار معروفی است در محلهٔ منهتن کلان‌شهر نیویورک در ایالات متحده آمریکا. ساختمان بازار بورس نیویورک که بزرگ‌ترین بورس جهان از نظر میزان معمالات و حجم مالی است، در خیابان وال استریت قرار دارد.
در طول زمان، نام وال استریت به عنوان «مکان افراد دارای نفوذ اقتصادی در آمریکا» شهرت گرفته‌است.

 

 

 

 

کد خبر 64985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha