به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با عباس آخوندی، وزیر پیشنهادی راه، مسکن و شهرسازی گفت: من بر مبنای تحلیل برنامههای پیشنهادی دکتر عباس آخوندی و عملکرد 4 ساله گذشته وی انتقادهایی دارم که به جمع بندی رسیدم به عنوان مخالف صحبت کنم. در برنامه های وی توازن بین دو حوزه ماموریتی دیده نمی شود یعنی حوزه راه و شهرسازی، سهم بخش راه در برنامه های پیشنهادی زیادی است اما در بخش شهرسازی این برنامه ها همسان نیست در صورتی که در دولت این دو وزارتخانه تفکیک شده بود باید برنامه های آنها نیز به یک شکل متوازن ارایه می شد.
وی افزود: در برنامه راه تا آنجا به جزییات توجه شده که برای آسفالت هم عدد و رقم داده شده است اما در بخش شهرسازی به کلیات و راهبردها تنها توجه شده است. در گزارش عملکرد وزارتخانه هم همین موارد دیده می شود.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بخش مسکن اقداماتی شده است و به وضع مسکن مهر که از دولت قبل به جا مانده است بررسی هایی شده اما توفیقاتی در زمینه مسکن مهر دیده نمی شود و رییس جمهور در حکم شان هم به این مورد اشاره کرده اند. در بخش مسکن اجتماعی هم اثر عملی نمی بینیم.
محمود صادقی اظهار داشت: در طرح ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی در 91 شهر که طرح تصویب شده اما از اجرای آن خبری نیست. در طرح به توسعه مسکن روستایی توجه شده است اما برای 91 واحد برنامه دارند اما برای اجرای آن توضیحی داده نشده است.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدوارم دولت به ویژه وزارت راه، مسکن و شهرسازی به بخش مسکن و شهرسازی یک نگاه متوازنی بیندازد. در بخش شهرسازی معماری که وظیفه شورای عالی معماری و شهرسازی است باید از گسترش بی رویه شهرها، برج سازی و تغییر کاربری ها که وزارت مسکن از بعد حاکمیتی مسئولیت دارند و در سند اجرای ان ورود پیدا کند اما ما در شهر تهران با افزایش بی رویه شهر و تغییر کاربری مواجه هستیم اقداماتی شده است اما در عمل ثمره ای ندارد.
صادقی با اشاره به موفقیت های وزرات مسکن، راه و شهرسازی در بخش حمل و نقل و بستن قرارداد با شرکت های هواپیمایی پس از برجام گفت: در حوزه حمل و نقل این وزارتخانه توفیقاتی به ویژه در خرید هواپیما و قرارداد با بوئینگ داشته اند که این نیز از آثار مثبت برجام است اما همین ضعف هایی در حوزه ناوبری هوایی دارد.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات در بخش مدیریت ناوبری هوایی به مشکلات کارکنان این بخش اشاره کرد و گفت: ناوبری هوایی از جهت مدیریتی اخلال هایی دارد نظام مدیریتی حقوق و مزایا و نظام اداری آن دچار اختلال است بنابراین نابرابری ها، تبعیض ها، دسته بندی و رقابت هایی در این بخش وجود دارد که برای متخصصانی که در این باندها و دسته ها نیستند مشکلاتی به وجود آورده و آنها را به حاشیه رانده است.
نظر شما