به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، علی نجات آفتابی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان لرستان، گفت: طرح اشتغالزایی مددجویان، در ابتدا با اجرای برنامه های توانمند سازی چون ارائه آموزش های فنی و حرفه ای اجرایی می شود.
وی افزود: توانمندسازی و شکوفایی استعدادها وتامین خوداتکایی نیازمندان و محرومان از مهم ترین اهداف این نهاد است.
آفتابی، اظهار داشت: کمیته امداد با فراهم کردن زمینه خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت مستعد اشتغال، با اهداء تسهیلات لازم درطرح های خودکفایی، مشاغل خانگی و کارانگیزی نقش مهمی در جهت توانمند سازی آنان ایفا می کند.
وی از ایجاد و بهره برداری بیش از 369 طرح اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد با بیش از شش میلیارد و 70میلیون تومان خبر داد و افزود:کمیته امداد برنامه های متعددی با هدف ایجاد اشتغال برای مددجویان طرح ریزی کرده است که شماری از آنها با حمایت های سایر دستگاه های اجرایی عملیاتی می شود.
آفتابی با تاکید بر اجرای طرح های خود اشتغالی و فرصت های شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند، گفت: مددجویان تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغال زایی و همچنین فراگیری آموزشهای لازم در این زمینه به استقلال اقتصادی و خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج میشوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان لرستان، گفت: فراهم کردن امکانات لازم به منظور توانمندسازی، خوداتکایی، استقلال اقتصادی افراد و خانواده های نیازمند از طریق استعداد سنجی، مهارت آموزی، ایجاد اشتغال، آموزش های فنی و حرفه ای و اعطاء وام از مهمترین برنامه های کمیته امداد است.
آفتابی با بیان اینکه سه میلیارد و 982 میلیون تومان وام اعطایی از محل اعتبارات امدادی و بیش از دو میلیارد و 88 میلیون تومان از محل قرض الحسنه بانکی به مددجویان پرداخت شده است، بیان کرد: 17 مورد از طرح های ایجاد شده در بخش کشاورزی ، 180 طرح دامپروری ، 5 طرح صنایع دستی و 167 طرح خدمات بوده است.
وی در خصوص حرفه آموزی مددجویان تحت حمایت گفت: کمیته امداد طی سال ۹۵، زمینه حرفه آموزی یازده هزار و 615 مددجوی تحت حمایت را با همکاری سازمان فنی و حرفه ای، جهاد دانشگاهی و آموزشگاه های غیر دولتی فراهم کرده است.
نظر شما