تأکید هیئت جشنواره ملی نقش تن‌پوش بر لزوم مشارکت بیشتر و افزایش بودجه جشنواره

خبرگزاری شبستان:در نخستین نشست شورای سیاستگذاری ششمین جشنواره ملی نقش تن‌پوش، برخی از اعضای هیئت داوران در دوره های گذشته به ایراد سخنرانی پرداختند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، در نخستین نشست شورای سیاستگذاری ششمین جشنواره ملی نقش تن‌پوش که با حضور حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، سعید پورعلی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، نمایندگانی از جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر و اعضای هیئت داوران پنجمین دوره جشنواره برگزار شد، برخی از اعضای هیئت داوران در دوره های گذشته که صاحبان برند نیز هستند به ایراد سخنرانی پرداختند.

شاهرخ جعفری، مدیر عامل برند سله بن گفت: آنچه در جریان دوره قبل جشنواره، خلاء آن حس شد بحث مارکتینگ و برندینگ جشنواره بود؛ ما نیز در این زمینه مشاوره هایی دادیم تا انگونه که باید این جشنواره و لوگوی آن را در معرض معرفی قرار داده و آن را بیش از پیش در راستای عرضه محصولات ایرانی در قالب نقش و نگار حک شده بر روی تن پوش به منصه ظهور رسانیم.

خاضع، صاحب برند سارک نیز گفت: ما در جریان دوره گذشته شاهد کیفیت چندان قابل توجهی در زمینه آثار ارائه شده نبودیم و باید به واسطه آثار ارائه شده در این جشنواره، مظاهر فرهنگی ایرانی را در قالب المان ها و نمادهای بومی و ایرانی نمود بخشیم.

در ادامه، مهدی محمودی، رئیس هیئت داوران پنجمین جشنواره ملی نقش تن پوش در سخنانی ضمن به حق دانستن برخی نگات مطرح شده در این جلسه گفت: باید بضاعت پروژه ای همچون نقش تن پوش را با خروجی آن مد نظر داشته باشیم، برندسازی جشنواره امر مهمی است اما با توجه به بودجه که برای آن در نظر داریم در بازه زمانی کوتاهی نمی توان توقع داشت به این مهم دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: همواره سه مدل در انجام پروژه های فرهنگی و هنری رواج دارد؛ حمایتی، حمایتی – مشارکتی و مشارکتی که باید بر این اساس گفت که تاکنون نحوه برگزاری جشنواره نقش تن پوش حمایتی بوده و تنها زمینه مشارکتی در آن حضور صاحبان چند برند در قالب هیئت داوران بوده است.

کد خبر 649211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha