به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در نوبت عصر مخالفان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری ارتباطات به بیان نظرات خود پرداختند. نادر قاضی پور، نماینده ارومیه به عنوان اولین مخالف گفت: اعتقاد داریم که باید از جوانان تحصیلکرده و متخصص در وزارت خانه ها استفاده کرد. ایران اسلامی هزاران متخصص دکترا، فوق دکترا و فوق لیسانس در رشته مخابرات داشته و صدها اساتید تمام رشته ارتباطات در دانشگاه های معتبر داریم که سن برخی از آنها از جهرمی لیسانس کمتر است؟ آیا استفاده از یک لیسانس غیرمرتبط در یک وزارتخانه تخصصی بر اساس شایسته سالاری است؟
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تداوم برنامه وزیر پیشنهادی با برنامه های وزارت ارتباطات و همچنین برنامه ششم توسعه یکی نبوده و ضعف دانش و فناوری در این رابطه وجود دارد، ادامه داد: طبق اعلام معاونت نظارت مجلس تطابق برنامه ایشان با وظایف وزارت خانه و سیاست های کلی نظام و برنامه ششم 41 درصد ذکر نشده است یعنی مشخص نیست ایشان بر چه اساسی این مطالب را بیان کرده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با انتقاد از برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات، گفت: آیا شما با وزیر شدن میخواهید سیاستهای واعظی را اجرا کنید یا به دنبال اجرایی کردن سیاستهای بالادستی هستید؟
وی خطاب به این وزیر پیشنهادی، گفت: آقای آذری جهرمی در مبارزه با قاچاق ترافیک چه کاری انجام داده اید؟ شما جزو هیأت مدیره رایتل بودید. چه کار کردهاید؟ مگر غیر از این است که ورود به حریم خصوصی انجام شده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: به شما می گویند پدر تلگرام، گفته شده سرورهای تلگرام به ایران آمده، کجا است که این موضوع دیده نمی شود. شما مشکل تلگرام را چگونه حل کرده اید؟ مدیرعامل تلگرام یک روسی صهیونیستی است که فراری از روسیه می باشد، آقای جهرمی بعد از رایزنی شما با این سرویس هر روز ادبیات مدیریت تلگرام علیه جمهوری اسلامی ایران بی ادبانه تر شده است بنابراین لازم است مسئولین قضایی و امنیتی به این موضوع ورود کنند.
بنابراین گزارش، سید حمیده زرآبادی، نماینده مردم قزوین نیز در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: باید از نگاه جوانگرایانه آقای رئیس جمهور تشکر کرد اما نباید از یاد برد که اگر جوانگرایی با مهارت و تخصص همراه نباشد فرصتسوزی محسوب میشود.
وی با اشاره به انطباق برنامه وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با وظایف قانونی این وزارتخانه و اسناد بالادستی گفت: بر اساس گزارش معاونت نظارت آقای جهرمی برای 41 درصد وظایف قانونی وزارتخانه برنامه معرفی نکرده است و این نشان از عدم اشراف کامل ایشان به وزارتخانه متبوع است.
زرآبادی ادامه داد: در حوزه ارتباطات یکی از نشانههای توسعه یافتگی کشورها استفاده از شبکه اینترنت به میزان 97 درصد ضریب جمعیتی و نقش اساسی زیرساخت این شبکه است. شبکه حاکمیتی زیرساخت موجب اقتدار جمهوری اسلامی ایران در فضای سایبری است.
وی خطاب به وزیر پیشنهادی ارتباطات تصریح کرد: در حال حاضر چه میزان ظرفیت فیبر نوری منصوبه بدون ترافیکی است زیرا کارشناسان عنوان می کنند این میزان70 درصد است و در این میان چرا با وجود آن که در زنجیره تأمین ارتباط به دلیل کاهش هزینهها نصب فیبر بایستی به عنوان آخرین حلقه زنجیره صورت بگیرد شما قراردادهای گسترش فیبر نوری را ارائه کردهاید.
زرآبادی خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: اگر نگاه جوانگرایانه دارید باید اصول و مبانی آن را اجرا کنید لذا با وجود بیش از 100 متخصص دکتری مخابرات در مجموعه وزارت مذکور این انتخاب شائبهای به همراه دارد که جوانگرایی در میان نبوده است.
بنابر گزارش شبستان، محمدعلی پورمختار، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ نیز در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از ویژگیهای آقای آذری جهرمی پنهانکاری و عدم شفافیت است؛ همه کسانی که به عنوان گزینههای پیشنهادی وزارتخانهها انتخاب شدهاند برنامه و رزومه شفافی دارند . آقای آذری جهرمی به عکس بقیه وزرای پیشنهادی تحصیلات خود را در رزومه اعلام نکرده است و عنوان کرده است که دانش آموخته مهندسی آب و برق از دانشگاه، از این رو معلوم نیست وی در چه مقطعی تحصیل کرده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه سوابق خدمتی از آقای آذری جهرمی بسیار اندک و ضعیف است، گفت: وی تنها 7 سال سابقه حضور در وزارت ارتباطات را داشته و بالاترین مسئولیت وی نیز به مدت یک سال حداکثر ریاست هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت این وزارتخانه بوده است و مابقی سالهای خدمت عضو هیأت مدیره و عضو غیرموظف آن در رایتل و مدیرکل امنیت سیستمهای ارتباطاتی در سازمان تنظیم مقررات بوده از این رو چنین کسی با چنین سابقه ضعیف مدیریتی نمیتواند وزارتخانه عریض و طویل ارتباطات را مدیریت کند.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نگرانی من در خصوص این وزارتخانه این است که مبادا وزارت ارتباطات به وزارت اطلاعات 2 تبدیل شود.
نظر شما