به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، بهروز اسودی امروز(24مرداد) در نشست خبری خود با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: 90 درصد از آب مصرفی استان سمنان در اختیار بخش کشاورزی بوده که باید در این زمینه تعادل بخشی صورت گیرد و باید آبی که از طریق الگوی کشت صرفهجویی شده، با تعیین تکلیف، به بخش صنعت واگذار شود.
وی با بیان اینکه استان سمنان در حال حاضر در شرایط بحرانی آب قرار دارد اضافه کرد: بسیاری از شهرک های صنعتی با تانکر آبرسانی می شود و برای افزایش اشتغال و توسعه صنعت و تولید در استان سمنان باید سهمیه آب بخش صنعت، معدن و تجارت افزایش یابد.
اسودی با اشاره به اینکه در استان سمنان سه منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد که این سه منطقه با مشکل تامین آب رو به رو بوده و راهگشای این مشکل، انتقال آب دریای خزر به سمنان است اظهارداشت: در حال حاضر سرمایه گذاران بسیار زیادی وجود دارند که آمادگی سرمایه گذاری هستند، اما کمبود آب مانع بزرگی برای آنها است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر دو درصد از آب تولیدی استان سمنان در صنعت و دو درصد در صنوف مصرف می شود که برای فراوری مواد معدنی و توسعه صنعت به 10 درصد آب نیاز است.
امسال 90 واحد تولیدی استان سمنان جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان، با بیان اینکه با اجرای طرح رونق تولید در سالجاری تاکنون 90 واحد تولیدی استان جهت دریافت تسهیلات به مبلغ بیش از یک هزارو180 میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شده اند اضافه کرد: از این تعداد واحدهای معرفی شده به بانکها ، 77 واحد مربوط به بخش صنعت به مبلغ بیش از 1040 میلیارد ریال و 13 واحد به مبلغ 141 میلیارد ریال نیز مربوط به بخش کشاورزی بوده و حدود 600 فرصت شغلی جدید در استان ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: از آغاز اجرای طرح رونق تولید در سالجاری تاکنون ، 492 واحد تولیدی استان جهت دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند که پرونده 384 واحد تولیدی در مرحله بررسی کارگروه قرار دارد.
اسودی با بیان این مطلب که تا کنون از 256 واحد تولیدی در بخش صنعت استان که در سال گذشته تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند نظارت های لازم صورت گرفته است ادامه داد: یک هزارو694 فرصت شغلی جدید ایجاد شده که 79 درصد از میزان اشتغال تعهد شده و 80 درصد از پرداخت تسهیلات در این واحدها محقق شده است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه از تقویت و توانمندسازی و توسعه بنگاه های تولیدی این استان با هدف افزایش صادرات غیر نفتی خبر داد وافزود:طی ابلاغ تصویب نامه ستاد فرماندهی کل اقتصاد مقاومتی و با هدف افزایش دو میلیارد دلاری صادرات غیر نفتی استان ، بنگاه های خرد ، کوچک و متوسط استان تقویت و توانمند می شوند.
وی مجموعه صنعت ، معدن و تجارت را مجری این طرح عنوان کردوگفت: همکاری کلیه دستگاه های اجرایی بالاخص نظام بانکی با دستگاه مجری ضروری است.
استان سمنان دارای ظرفیت های زیادی در زمینه مواد معدنی است
اسودی استان سمنان را دارای ظرفیت های زیادی در زمینه مواد معدنی دانست وافزود: با فراوری موادمعدنی ارزش افزوده آن ها بالا رفته و فروش آن ها بهتر انجام می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اینکه در صنعت ایجاد اشتغال برای هر نفر با هزینه چهار تا پنج میلیارد ریال صورت می گیرداظهارداشت: در فرآیند اجرای طرح های توسعه واحدهای صنعتی با هزینه یک میلیاردو580میلیون ریال برای هر فرد در صنعت شغل ایجاد می شود.
به گفته وی استان سمنان از نظر ذخایر معدنی رتبه ششم کشور و در بخش صنعت رتبه شانزدهم کشور را داراست.
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان از عزم مسئولان این استان برای حمایت از تولید خبر داد و گفت: باید همه توان استان را در راستای توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی بهکار بگیریم تا با حداقل اعتبارات بیشترین فرصتهای شغلی را در استان ایجاد کنیم.
بازدید خبرنگاران از شرکت صنایع لاستیکی پارمیدا
در پایان این نشست خبرنگاران از شرکت پارمیدا تولیدکننده انواع نوارهای لاستیکی خودرو در شهرک صنعتی سمنان بازدید کردند.
مدیر عامل شرکت صنایع لاستیکی پارمیدا در حاشیه بازدید خبرنگاران از این شرکت گفت: شرکت صنایع لاستیکی پارمیدا در سال 1372 با تولید انواع نوارهای لاستیکی چند جزئی بر پایه EPDM و قطعات لاستیکی قالبی در مساحتی بالغ بر 9هزار متر به بهره برداری رسید .
مجید یغمایی با بیان اینکه این شرکت اولین تولید کننده ی نوارهای لاستیکی دوجزئی و سه جزئی جهت کاربرد در انواع صنایع علی الخصوص صنعت خودرو در کشور است افزود: به موازات توسعه صنعت خودرو در کشور و افزایش نیاز بازار ، شرکت پارمیدا طی سالهای اخیر با خریداری مدرن ترین تجهیزات و ماشین آلات از کشورهای پیشرفته اروپایی سعی در بروز نگه داشتن توان و دانش تولیدی خود داشته و همگام با رشد صنعت خودرو در کشور پاسخگوی نیاز این صنعت طبق آخرین استاندارهای جهانی بوده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت پارمیدا در سال 1390 برای اولین بار در ایران خط تولید نوارهای آب بندی با تکنولوژی ترموپلاستیک الاستومر (TPE) را با بکارگیری دانش فنی داخلی خود راه اندازی کرد اظهارداشت: شرکت همچنین در راستای افزایش ظرفیت تولید و ایجاد تنوع بیشتر در سبد محصولات، طرح توسعه خود را با بکارگیری دانش فنی یک شرکت معتبر اروپایی و خرید جدید ترین ماشین آلات روز اجرا و تولید نوارهای لاستیکی مخملی را طی سال 92 در مساحتی بالغ بر 38 هزارو900 متر مربع اغازکرد.
یغمایی چشم انداز پارمیدا را ورود به بازار جهانی و صادرات محصولات به خودروسازهای جهان عنوان کرد وگفت: این شرکت در حال حاضر و با اجرای طرح های توسعه، دارای هفت خط تولید محصولات نواری ، سه خط تولیدی طراحی و اختلاط آمیزه لاستیکی ، یک خط تولید قطعات قالبی با پرس هاي تزریقی و فشاری و چندین سالن تکمیل با تکنولوژی مدرن و به روز و در مساحتی بالغ بر 26هزار متر مربع بوده و با تولید سالیانه قریب به شش هزار تن از انواع نوارها و قطعات لاستیکی بر پایه TPV/TPE و EPDM بخش عمده ای از سهم بازار این صنعت را به خود اختصاص داده است.
شرکت صنایع لاستیکی پارمیدا در حال حاضر این شرکت تامین کننده نوارهای آب بندی و قطعات لاستیکی برای تمامی خودروهای تولیدی داخل کشور مانند پژو ، سمند ، پراید ، ریو ، مزدا ،رنو ،تیبا و انواع خودروهای سنگین و تجاری است.
نظر شما