نظرات مخالفین و موافقین طرح مقابله با اقدامات آمریکا

خبرگزاری شبستان: مخالفین طرح مقابله با اقدامات تروریستی و ماجراجویانه آمریکا در منطقه معتقد بوده اند باید طرحی به مراتب قوی تر و با شدت بیشتری از طرح فوق برای مقابله با اقدامات امریکا تهیه می شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز و بافق در مجلس در مخالفت با طرح مقابله با اقدامات تروریستی و ماجراجویانه آمریکا در منطقه گفت: مخالفت بنده از باب مخالفت با این طرح نیست بلکه معتقدم این طرح می تواند با شدت بیشتری باشد چراکه سیاستهای خصمانه آمریکا در منطقه علیه ایران کاملاً مشخص است.

 

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در برجام به تعهدات خود عمل کرده است ولی آمریکایی ها به تعهداتشان پایبند نبوده اند اظهار داشت: ما اگر برجام را در کف ترازویی در نظر بگیریم می بینیم که اگر آمریکایی ها و همپیمانانشان به تعهداتشان عمل نکنند این تعادل به هم می خورد و این ما هستیم که ضرر می کنیم چرا که از یک طرف آنها تحریمها را برنداشته اند و از طرف دیگر این ما هستیم که متضرر می شویم.

 

صباغیان گفت: آمریکا و غرب سیاست هویج و چماق را دنبال می کنند که امریکا چماق ان است و اروپا هویج.

 

مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در خانه ملت در موافقت با کلیات این طرح گفت: برجام دو طرف دارد یک طرف ما هستیم و طرف دیگر 1+5. و قطعاً باید هر دو طرف به پیمانی که بسته اند متعهد باشند؛ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در 6 گزارش رسمی اظهار داشته است که جمهوری اسلامی ایران به تمامی تعهدات خودش عمل کرده است و آنچه که آشکار است این است که طرف مقابل به تعهداتش عمل نکرده است و اگر ما بخواهیم جبران کننده کوتاهی آنها باشیم از جنس نقض برجام خواهد بود.

 

وی تاکید کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران بنا دارد که ناقض برجام نباشد تا همه افکار عمومی دنیا حقانیت جمهوری اسلامی ایران را بپذیرند تا روسیاهی بر زغال بماند.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر نمی توانیم بیشتر از 67/3 درصد غنی سازی اورانیوم داشته باشیم ولی می توانیم در اکتشاف در مراکز تبدیلی و غنی سازی در سطح مجاز 37 کیلو سالیانه سازمان انرژی اتمی را فعال کنیم.

 

وی گفت: ما دو راه تامین اورانیوم داریم یا باید اورانیوم وارد کنیم که انگلیسی ها مانع خرید ما از قزاقستان شده اند یا باید از آن طرف برای استخراج و تبدیل اورانیوم تلاش کنیم که سازمان انرژی اتمی در این راه گام بردارد.

 

همچنین حسینعلی حاجی دلیگانی به عنوان دیگر مخالف این طرح گفت: ما معتقدیم این طرح باید از سطح بازدارندگی بیشتری برخوردار باشد چراکه اقدامات آمریکایی ها سنگین تر از آن است که در این طرح ما به آن نگاه کرده ایم.

 

وی تاکید کرد: به نظر می رسد این طرح عملیاتی نیست و فرصتهایی که در این طرح داده شده است قابل قبول نیست، ما توانایی این را داریم که غنی سازی خودمان را بالاتر از 20 درصد نیز داشته باشیم.

 

حشمت الله فلاحت پیشه نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو نیز در موافقت با کلیات این طرح گفت: آمریکایی ها 9 سال تلاش کرده اند تحریمهای خودشان علیه جمهوری اسلامی ایران را فرامرزی کنند اما برجام دست آنها را بست.

 

وی گفت: ما در این طرح رقمی برای دفاع از برنامه های موشکی ایران مشخص کرده ایم و از آن جمله دفاع از نظامیانی است که خارج از مرزها برای دفاع از امنیت ملی کشور کار کرده اند.

 

همچنین علی ادیانی راد نماینده قائم شهر نیز در مخالفت با این طرح گفت: مخالفت با اصل این طرح نیست بلکه مخالفت با جزییات این طرح است و همه ملت ایران در تقابل با اقدامات ماجراجویانه و شیطانی آمریکا هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه دامنه شیطنت امریکا بسیار بزرگ و گسترده است گفت: دامنه این طرح برای تقابل با آمریکا که رفتاری خصمانه با مظلومانی همچون ملت ایران دارد قابل مقایسه نیست.

 

داود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس نیز در موافقت با طرح فوق یادآور شد: امروز ما شاهد این هستیم که آمریکا در اقصی نقاط دنیا ثمره ای جز آتش، نفاق، تروریسم نداشته است.

 

وی با اشاره با ماده ای از این طرح که طبق آن رقم ده هزار میلیارد تومان در اختیار سپاه قدس برای مقابله با اقدامات تروریستی در منطقه در نظر گرفته شده است گفت: ما باید در مورد اکتشاف و استخراج اورانیوم اقدامات جدی انجام دهیم.

 

حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در این زمینه گفت: این تنها طرحی است که مخالفین آن نیز موافقت مضاعف داشته اند و متناظر با رفتارهای امریکا در منطقه تهیه شده است.

 

وی تصریح کرد: اگر امریکایی ها بخواهند غلط بیشتر از این بکنند مجلس از ظرفیتهای بیشتر خود استفاده می کنند که آنها پشیمان شوند.

 

کد خبر 648323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha