۴۵۵ مورد نظارت و بازرسی از واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو انجام شد

خبرگزاری شبستان:معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در سه ماهه ابتدای امسال ۴۵۵ مورد نظارت و بازرسی از واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو انجام شده، گفت: در سال جاری به ۶۶۹ نفر به مبلغ ۲۰۶ میلیون تومان مساعدت دارویی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، کبری ناصری امروز (21 مرداد) در نشست صمیمانه هیأت رئیسه و همکاران معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با دکتر دیناروند، معاون وزیر بهداشت و ریاست سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: در سال 85 معاونت غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تشکیل شده است.

 

وی به وضعیت پرسنلی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اشاره کرد و گفت: در مجموعه 45 نفر نیرو در حوزه تخصصی غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه و پشتیبانی داریم که 58 درصد آنان بدون استخدام رسمی با معاونت غذا و داروی استان همکاری دارند.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند درخواست کرد: نیروهای این معاونت دارای دانش فنی و از ثبات شغلی بیشتری برخوردار شوند.

 

ناصری با اشاره به خدمات رسانی به  86 داروخانه و 62 مرکز درمان سوء مصرف مواد در سه ماهه ابتدای امسال، ادامه داد:  در این مدت به 31 کارگاه تولیدی، 75 مرکز عرضه آرایشی و بهداشتی، 25 شبکه توزیع قانونی تجهیزات پزشکی و 9 شرکت توزیع دارو خدمات ارائه شده است.

 

وی با بیان اینکه در سه ماهه ابتدای امسال 455 مورد نظارت و بازرسی از واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو انجام شده، گفت: همچنین در مدت یاد شده 92 مورد گشت مشترک بازرسی در حوزه غذا و 25 مورد گشت مشترک بازرسی در حوزه دارو از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور صورت گرفته است.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به مهمترین خدمات این معاونت، بیان کرد: از ابتدای سال جاری 96 فقره پروانه بهداشتی غذا، 19 فقره پروانه داروخانه در استان صادر شده است.

 

ناصری با تاکید بر اینکه مساعدت دارویی در استان محروم خاسان جنوبی مایه حیات است، افزود: در سال جاری به 669 نفر به مبلغ 206 میلیون تومان مساعدت دارویی شده است.

 

وی ادامه داد: در سه ماهه ابتدای امسال بر روی 974 نمونه مواد غذایی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو 3 هزار و 896 مورد آزمایش انجام شده است.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در سه ماهه نخست امسال یک هزار و 406 تماس ورودی به سامانه پاسخگوی 1490 ( مرکز اطلاه رسانی داروها و سموم)داشته ایم که توسط کارشناسان با تجربه این مرکز پاسخ داده شده است.

 

ناصری با اشاره به برنامه های توسعه ای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیان کرد: هولدینگ دارویی، راه اندازی آزمایشگاه دارو، تفویض اختیار صدور پروانه ساخت، راه اندازی روش های جدید جهت تشخیص آلاینده ها و تقلبات در فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی و تکمیل و تجهیز آزمایشگاه سم شناسی و آنالیز دستگاهی از جمله این برنامه ها است.

کد خبر 648247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha