خبرنگاران خراسان شمالی بیشترین تأثیر را در توسعه استان داشته اند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی بابیان اینکه باید از آزادی‌هایی که قانون به مطبوعات داده است حمایت کنیم، گفت: خبرنگاران خراسان شمالی بیشترین تأثیر را در توسعه استان گذاشته‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، حسین فرخنده شامگاه پنج‌شنبه در جشن روز خبرنگار که در محل تالار گلشن بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های استان برای نخستین بار در مردادماه امسال اتفاق خوب و یک رویداد مهم بود که خبرنگاران خالق آن بودند.



مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: برگزاری شورای اداری خراسان شمالی که به‌ روز خبرنگار اختصاص پیدا کرد، اتفاق ارزشمند دیگری بود که باهمت خانه مطبوعات استان انجام شد و بر همه ماست تا این رویداد بزرگ را پاس بداریم و با تقویت آن سبب تداوم فعالیت‌ها در این عرصه شویم.



وی بابیان اینکه وظایف مهمی بر عهده خانه مطبوعات است و لازم است تا فضای مناسب برای تحقق این وظایف در خراسان شمالی فراهم شود؛ عنوان کرد: فقط در فضای هم‌فکری، همکاری و همگرایی است که  به اهدافی که در اساس‌نامه خانه مطبوعات درج‌شده است، دست پیدا کرد.



مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، برگزاری نمایشگاه مطبوعات در استان را فرصتی برای تعامل و تبادل‌نظر بین اصحاب رسانه و نیز ارتباط بیشتر مسئولان با رسانه‌ها دانست که نشان از اراده خانه مطبوعات در جهت دستیابی به اهداف ارزنده دارد؛ اگر این همگرایی و همفکری ادامه پیدا کند، شاهد اتفاقات خوبی در عرصه مطبوعات و رسانه‌های خراسان شمالی باشیم.



وی با اشاره به افزایش تعداد نمایندگی‌های نشریات سراسری از 10 نشریه در سال 95 به 19 نشریه در سال جاری و نیز توسعه روزنامه‌های نسیم، اترک و غیره، اظهار کرد: فعالیت این مطبوعات و رسانه‌ها، نشانه‌های خوبی از عزم و تصمیم جامعه خبری برای ارتقای فرهنگ رسانه‌ای استان است.



فرخنده با تأکید بر اینکه دولت تدبیر و امید به تکثر افکار و سلایق در حوزه مطبوعات احترام می‌گذارد، گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز وظیفه خود می‌داند از آزادی‌های قانونی مطبوعات حمایت کند و این مهم از سوی دیگر مسئولان نیز باید پیگیری شود.



وی  بابیان اینکه در فضای رسانه‌ای امروز، اخلاق‌مداری و قانون مداری از اهمیت بسزایی برخوردار است، عنوان کرد: اگر جریان اخلاقیات در جامعه تضعیف شود، قانون هم ضمانت اجرایی نخواهد داشت.
 

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا حرفه خبرنگاری را در کشور تقویت کنیم، چرا که بنیاد مدرنیته بر اساس نقد و نقادی استوار است؛  اگر نقد و نقادی نباشد، رکود، سستی و خمودگی محیط های علمی و دانشگاهی و به دنبال آن تمام یک جامعه را فرا می گیرد.
 

 

علی قربانی تصریح کرد: مدیران و مسئولان باید از نقد منصفانه و نقد مشفقانه مخالفان خود در جهت توسعه و پیشرفت، حمایت کنند چرا که اول مخالفان هستند که عیب های مارا می بینند و آنها را گوشزد می کنند در صورتی که دوستان ما فقط خوبی را می بینند.


وی با بیان اینکه برخی مدیران سال هاست که حتی خبرنگاری به اتاق آنها راه پیدا نکرده است، عنوان کرد: واقعیت این است که اگر مدیری کارنامه شفاف و درخشانی داشته باشد و مواضع و دیدگاه هایش مشخص باشد در همه حال باید به مردم پاسخگو باشد.


نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی مردم با مسئولان می توانند مسائل و مشکلات جامعه را به خوبی ببینند و آن را به درستی به مسئولان گوشزد کنند.



قربانی از تصویب قوانینی در جهت حمایت از خبرنگاران در آینده نزدیک خبر داد و با تأکید بر اینکه باید با حمایت از مطبوعات و رسانه ها، توسعه فرهنگی را رقم زد؛ گفت: باید در راستای افزایش سطح علمی جامعه و علاقه مندی مردم به مطالعه تلاش کنیم که در این زمینه مطبوعات نقش قابل توجهی ایفا می کنند.

 

 


 

کد خبر 648035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha