ورود به مناطق کم برخوردار از اولویت های برنامه ششم/ جهاد دانشگاهی از نمونه های موفق اقتصاد دانش بنیان

خبرگزاری شبستان: رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی، ورود به تمام مناطق کم برخوردار را از اولویت های مهم ما در برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت: جهاد دانشگاهی از نمونه های موفق اقتصاد دانش بنیان است.

محمد صادق بیجندی، رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: معتقدیم جهاد دانشگاهی از زمان تاسیس تا کنون یک شرکت دانش بنیان است.

 

وی با اشاره به ویژگی های شرکت دانش بنیان، توضیح داد: شرکتی که یک ایده را به یک محصول فناورانه تبدیل کند و بتواند محصولات آن را به جامعه عرضه کند.

 

بیجندی افزود: جهاد دانشگاهی در همه حوزه های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تجاری سازی توانسته است ایده های متفاوتی را به محصول تبدیل کند و به جامعه ارائه کند.

 

معاون رییس جهاددانشگاهی، خبرگزاری ایسنا را یک محصول فرهنگی عنوان کرد و گفت: تشکیل این خبرگزاری به عنوان ایده مطرح و طی فرایندی به محصول تبدیل شده است و در حال حاضر به ارائه خدمت پرداخته است.

 

وی خبرگزاری ایکنا را یک ایده فرهنگی در حوزه فعالیت های دینی و قرآنی ذکر کرد و افزود: این ایده پرورش پیدا کرده و روی آن کار شده و به محصول تبدیل شده و در حال خدمت به جامعه است.

 

بیجندی، سلول های بنیادی را جزء ایده های پژوهشی جهاد دانشگاهی که به محصول تبدیل شده است، اعلام کرد و گفت: ایده های آموزشی، دوره های تخصصی آموزشی، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد از دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی بوده است.

 

وی تاکید کرد: در طی فعالیت 37 ساله همواره سعی کرده ایم، رویکرد از ایده تا محصول داشته باشیم با افق اقتصاد دانش بنیان یعنی معتقد هستیم یک نهاد عمومی غیر دولتی که 20 درصد هزینه های أن توسط دولت جمهوری اسلامی ایران تامین می شود و 80 درصد براساس اقتصاد دانش بنیان تامین می شود بنابراین جهاد دانشگاهی از نمونه های موفق اقتصاد دانش بنیان است.

 

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی افزود: در همه استان های کشور حضور داریم و خدمات علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی به همه اقشار جامعه ارائه می کنیم.

 

بیجندی، جهاد دانشگاهی را یک بازوی پژوهشی خوب برای جامعه علمی کشور عنوان کرد و گفت: یکسری وظایف و سیاست های بالادستی که به این نهاد ابلاغ شده است و برخی سیاست ها و ماموریت ها نیز توسط هیات موسس ابلاغ می شود.

 

وی با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهی در مناطق محروم کشور، تاکید کرد: از سرپل ذهاب در مرز عراق تا بندرعباس به ارائه خدمات پرداخته ایم، سعی کرده ایم و تا جایی که امکان داشته و مسئولان محلی که کمک کرده اند و حمایت های اولیه از ما داشته اند، ورود کرده ایم.

 

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی ادامه داد: در بسیاری از شهرستان ها و در تمام مراکز استان ها حضور داریم و در شهرستان های مختلف متناسب با نیاز و تقاضای محلی، خدمات آموزشی، فرهنگی و پژوهشی ارائه می کنیم.

 

بیجندی با اشاره به ماموریت های جهاد دانشگاهی در قالب برنام ششم توسعه، افزود: ورود به تمام مناطق کم برخوردار یکی از اولویت های مهم ما در برنامه ششم توسعه است.

 

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی گفت: در حال حاضر در تمامی استان های کشور جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگی و اشتغال فعال می باشد.

 

کد خبر 647906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha