سید عبدالرضا تولیت مسؤول دارالقرآن تبلیغات اسلامی کاشان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با تبریک موفقیت زینب ابن علی حافظ کل قرآن در کسب رتبه چهارم آزمون سراسری ۹۶ گفت: موفقیت این دانش آموز قرآنی و سایر استعدادهای درخشان قرآنی تاییدی روشن بر نقش ممتاز فعالیت های قرآنی در رشد علمی و تحصیلی دانش آموزان است.
وی با تأکید بر اینکه مراکزی که با محوریت قرآن آموزش رسمی دانش آموزان را بر عهده دارند توانسته اند نسل علمی ممتازتری را تربیت کنند، خاطر نشان کرد: دانش آموزان علاقه مند به حفظ قرآن و والدین آنان که از افت تحصیلی هراس دارند با نگاهی به خروجی های مراکز قرآنی می توانند زمینه ساز یک تصمیم درست باشند و به این نتیجه برسند که حفظ قرآن و سایر فعالیت های قرآنی نه تنها مانع رشد تحصیلی نیست، بلکه تقویت کننده هوش و استعداد، ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس و در نتیجه رشد علمی است.
رئیس انجمن اولیا و مربیان دبستان غیرانتفاعی جامعه القرآن کاشان افزود: این دانش آموز قرآنی 6سال مقطع ابتدایی را در دبستان جامعه القرآن الکریم تحصیل کرده وهم به لحاظ حفظ و رشد فضایل اخلاقی و هم در تحصیل دروس علمی موفق بوده است، در نتیجه این تجربه می تواند به سایر مدارس تعمیم یابد تا بذر قرآن در سرزمین حاصلخیز ذهن و جان کودکان این سرزمین، نشو و نما پیدا کند و تاثیرات شگرف آن هویدا شود.
تولیت موفقیت این دانش آموز را موفقیت خانواده، مدیریت، کادر و مربیان دلسوز قرآنی شهرستان کاشان دانست و خاطر نشان کرد: تاسیس مدارس قرآنی یکی از مصادیق فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری است تا با این الگوی موفق عطر قرآن در جامعه پراکنده شود.
این استاد قرآن کریم افزود: تربیت نخبگان علمی مانوس با قرآن و فرهنگ اهل بیت (ع)، نیاز مبرم انقلاب اسلامی در دهه چهارم است تا با نخبگی در عرصه های مختلف جامعه برای کشور افتخار آفرینی کنند و شاهد حضور نسل عالم، مذهبی و مانوس با قرآن در بدنه مدیریت کشور باشیم.
سید عبدالرضا تولیت با تبریک این موفقیت به جامعه قرآنی کاشان ابراز امیدواری کرد: مدارس قرآنی ویژه متوسطه اول و دوم هم متناسب با شرایط تحصیلی این دوره ها در این شهرستان تاسیس شود.
نظر شما