۴۵ هزار دانشجو از دانشگاه علمی، کاربردی بهزیستی فارغ التحصیل شدند

خبرگزاری شبستان: سرپرست معاونت آموزش و پژوهش موسسه علمی کاربردی بهزستی و تامین اجتماعی کشور با بیان اینکه دانشگاه علمی، کاربردی یکی از راه‌های ارتقاء علمی در جامعه است گفت: ۴۵هزار دانشجو تاکنون از دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی فارغ التحصیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مجید رضازاده، سرپرست معاونت آموزش و پژوهش موسسه علمی کاربردی بهزستی و تامین اجتماعی کشور امروز (15مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه گیلان اظهار کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی از مقوله‌های است که بایستی همه مسئولان امر بدان توجه کنند.

 

وی با بیان اینکه کنکور به غول بزرگ در جامعه تبدیل شده است گفت: با تدوین برنامه‌های کلان کشوری در وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه‌های بدون کنکور طراحی شده و با تاسیس این دانشگاه‌ها معضلات و مشکلات روحی و روانی در دانش آموزان کاهش خواهد یافت.

 

رضازاده اذعان کرد: افسردگی، استرس و اضطراب، هزینه‌های بالای کلاس‌های کنکور، تلف شدن وقت و .... از جمله معضلات کنکور است.

 

معاون آموزش و پژوهش موسسه علمی، کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی کشور تصریح کرد: جوانان و نوجوانان با صرف وقت در پشت کنکور مهارت‌های زندگی را فرا نمی‌گیرند.

 

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی دانشگاه‌های علمی کاربردی در سطوح مختلف بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی پشت کنکور برطرف می‌شود.

 

رضازاده از عدم آگاهی خانواده‌ها از راه اندازی چنین دانشگاه‌های خبر داد و افزود: رسانه‌ها نقش ارزنده‌ای در اطلاع رسانی داشته و با افزایش آگاهی عمومی بسیاری از مشکلاتی که جامعه بدان مبتلا شده است، حل خواهد شد.

 

معاونت آموزش و پژوهش موسسه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی کشور ادامه داد: بسیاری از دانشجویان در مقاطع مختلف وارد دانشگاه شده اما بهره لازم از تحصیلات را نخواهند برد چرا که آموزش‌های عملی را در کنار آموزش‌های علمی فرا نگرفتند.

 

وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی کشور از دانشجویان در سنین مختلف ثبت نام کرده و مهارت‌های عملی آسیب‌ها و رفاه اجتماعی را آموزش خواهند داد.

 

رضازاده اضافه کرد: این دانشگاه در دو سطح کاردانی و کارشناسی دانشجوی بدون کنکور می‌پذیرد.

 

معاونت آموزش و پژوهش موسسه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: تا کنون 45 هزار دانشجو از دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی کشور فارغ التحصیل شده‌اند و همچنین ۱۹هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

 

وی اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی کشور دارای 37 مرکز و 2 هزار و 400 مدرس است.

 

رضازاده اذعان کرد: در گیلان ظرفیت‌های بالای جذب دانشجو مهیاست و این استان جزء پنج استان کشور است که در سال تحصیلی جدید، ورودی‌های جدیدش از 10 درصد تخفیف ویژه برخوردار می‌شوند.

 

کد خبر 646953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha