به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، محمود حجتی، وزیر کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد احیای بافتهای فرسوده گفت: این مصوبه اوایل دولت یازدهم ابلاغ شد و اجرا نیز شد اما در آن زمان بنا بود درختان افتاده و ریشه کن را برداشت کنند که در قانون برنامه ششم مصوبه ای در مجلس تصویب شد و بنا شد به طور کلی هر نوع بهره برداری از جنگلها متوقف شود که الحمدالله این موضوع از سال گذشته آغاز شده است و قراردادهایی که اتمام یافته بود به هیچ وجه تجدید نشد و از خرداد نیز طی برنامه های بقیه قراردادها (ده ساله) با یک نظامندی مطلوب با طرفهای قرارداد مذاکره شد و ختم پیمان اعلام شد و ماهانه حدود 10 تا 15 قرارداد خاتمه می یابد.
وی افزود: با روندی که تاکنون دنبال کرده ایم بیش از 50 درصد قراردادها تا امروز منتفی است و تا آخر امسال این موضوع کاملاً صددرصد محقق می شود.
وزیر کشاورزی در مورد حضور خود در کابینه دولت آینده اظهار کرد: قبلاً نیز اشاره کرده ام که بنده کارمند آقای رئیس جمهور هستم و هر طور ایشان نظر بدهند انجام وظیفه می کنم بله با بنده صحبتهایی شده است اما نظر و تصمیم نهایی با رئیس جمهور است ببینیم تا نامه ای را که مجلس می نویسند نتیجه اش چه خواهد بود.
وزیر کشاورزی در مورد تولیدکنندگان و گله مندی آنها از واردات در مورد یک سرمایه گذار امریکایی که به تولید واکسن تب پرفکی در کشور اقدام کرده است، گفت: ما مسئولیت اول ما حمایت از تولید و تولیدکنندگان داخلی است از جمله همان واکسن تب پرفکی که البته تولیدکننده آن را نیز می شناسم.
حجتی اظهار کرد: بنده از موسسه تولیدی آنها بازدید کرده ام و مورد حمایت ما هستند و با شرکت های دانش بنیانی که در حال تشکیل هستند نیز روز به روز موجبات پشتیبانی و توسعه آنها را فراهم می کنیم و سلولهای موردنیاز آنها را از طریق انستیوی رازی در اختیاری آنها قرار می دهیم و طی نظام قراردادی با آنها برنامه ریزی می کنیم تا بتوانند تولید کنند.
وی افزود: محل نگرانی در این زمینه وجود ندارد انشاالله روزی باشد که احتیاجی به هیچ واردکننده نداشته باشیم.
وزیر کشاورزی در مورد تولید کودهای شیمیایی و اینکه ما توان تولید کودهای غیرپتروشیمی را داریم و این کودها وارد می شود تصریح کرد: ما نمی توانیم بگوییم هیچ چیز وارد نشود و نمی توانیم بگوییم آنچه که وارد می شود هم تولید شود اما برخی کوتاهی هایی که در تولید داخلی می شود مشکلاتی را ایجاد می کند که باید مراحل ثبت و استانداردسازی را طی کند که البته بخش عمده ای از آنها در 2 الی 3 سال اخیر ثبت و استاندارد خود را پشت سر گذاشته اند و مورد حمایت ما قرار دارند و اگر هم قرار باشد وارداتی را بیاورند مورد حمایت تعرفه ای قرار می گیرند.
حجتی در مورد اولویت اصلی وزیر بعدی در این وزارتخانه اظهار کرد: به نظر من اولویت همان سیاستهایی است که در دولت یازدهم مطرح شد و جزء برنامه های دولت بوده و در چارچوب برنامه ششم عنوان شده است و اساس بر افزایش بهره وری قرار دارد و باید کاهش فشار بر منابع طبیعی و پایه را آب، محیط زیست و کاهش فشار بر این ظرفیت ها را مدنظر قرار دهیم تا سازگار با طبیعت و همراه با آن بهره برداری انجام شود.
وی اظهار کرد: اگر سازگار با طبیعت بهره برداری کنیم می توانیم تولید اقتصادی داشته و هم نیازهای خود را تامین کنیم اما شرط آن این است که با تکنولوژی روز و ابزار کارآمد در این پروسه عمل کنیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه چه نمره ای به عملکرد خود می دهید، گفت: ما اصلاً بدهیم نمره ای به خود بدهیم نمره را باید عزیزان تولیدکننده و بخش کشاورزی و هموطنان به ما بدهند من فقط در اینجا لازم می دانم به خاطر نقاط ضعف و نارسایی هایی که وجود داشته است عذرخواهی کنم وگرنه در ارتباط با نمره دادن اصلاً اهل نمره دادن به خود نیستم.
نظر شما