به گزارش خبرنگار شهری شبستان، مجتبی عبداللهی، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران در سیصد و شصت و پنجمین جلسه شورا با تشریح اقدامات انجام شده در این معاونت گفت: در حوزه افراد دارای معلولیت اقدامات زیادی انجام داده ایم و با تشکیل کانون معلولان تلاش کرده ایم تا حضور افراد معلول را در برنامه ها فراهم کنیم.
عبداللهی با اشاره به تشکیل شورای راهبردی معلولان شهرداری تهران خاطرنشان کرد: حمایت طلبی، جلب مشارکت سازمان ها و معرفی توانمندی های معلولان، رفع مشکلات در سطح شهر، پیگیری مناسب سازی معابر شهری، پیگیری وضعیت مشکلات حمل و نقل معلولان از جمله اهداف و رویکردهای این شورای راهبردی بوده است.
وی با اشاره به عضویت 8 هزار نفر در کانون معلولان محلات شهر تهران گفت: کانون معلولان از سال 89 در محلات 354 گانه شهر تهران و در کنار خانه های سلامت تشکیل شده است.
عبداللهی از برپایی کارگاه های آموزشی سلامت محور ویژه معلولان خبر داد و گفت: کانون معلولان برای توانمندسازی و آموزش معلولان کارگاه های آموزشی سلامت محور، خدمات مشاوره ای روانشناختی، پزشکی و پیراپزشکی برگزار کرده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران از مناسب سازی 22 بوستان ویژه معلولان در شهر تهران خبر داد و گفت: راه اندازی سامانه حمل و نقل ویژه معلولان، شناسایی و ارایه خدمات به خانواده های دارای دو معلول و بیشتر، تهیه و توزیع اقلام آموزشی فرهنگی، ارایه بسته های آموزشی، راه اندازی مجتمع ورزشی و فرهنگی قمر بنی هاشم از اقداماتی است که برای بهبود وضعیت حضور معلولان در تهران انجام داده ایم.
عبداللهی با اشاره به راه اندازی مجتمع ورزشی و فرهنگی قمر بنی هاشم در پهنه جنوبی پایتخت گفت: این مجتمع ورزشی چندمنظوره در زمینی به وسعت 40 هزار مترمربع و در منطقه 20 طراحی و احداث شده است.
وی افزود: استخر، سونا، جکوزی، خدمات هیدروتراپی ویژه جانبازان، لابی بزرگ با ظرفیت 500 نفر برای برگزاری مراسم های ویژه به صورت اختصاصی و رایگان در اختیار جانبازان و معلولان قرار می گیرد.
عبداللهی درباره مجتمع ورزشی فرهنگی قمر بنی هاشم گفت: امکاناتی نظیر سالن ورزش های توپی مانند فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال، شطرنج، تیراندازی، سالن بدنسازی، پیست ویلچررانی از جمله امکاناتی است که در این مجموعه ورزشی برای معلولان و جانبازان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به نظارت بر مناسبت سازی فضاهای شهری برای معلولان خاطرنشان کرد: عدم مناسب سازی فضاهای شهری مانع بزرگی برای حضور و مشارکت اجتماعی معلولان و انزواگرایی آنان است بنابراین مناسب سازی فضاهای شهری همواره یکی از اصلی ترین درخواست های معلولان بوده است.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران به راه اندازی سامانه حمل و نقل ویژه معلولان و جانبازان اشاره کرد و گفت: تجهیز ناوگان حمل و نقل به خودروهای مناسبسازی شده، برگزاری برنامه ها و مراسم های ویژه معلولان، مناسب سازی فضاهای شهری نظیر پارک ها، معابر، سرویس های بهداشتی،رفع موانع فیزیکی، مناسب سازی پل ها و ایجاد رمپ در معابر ورودی ساختمان ها و پارک ها از دیگر اقداماتی بوده است که در حوزه معلولان انجام داده ایم.
نظر شما