تأسیس رشته‌ علوم ارتباطات هنری در دانشگاه ها ضروری است

هر چند که فرهنگستان هنر در سال‌های اخیر درصدد راه اندازی برخی رشته‌ها از قبیل علوم ارتباطات هنری بوده اما متاسفانه هیچ گاه این امر محقق نشده، حال آنکه این رشته جزو در اروپا بیشترین متقاضی را دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر امیدعلی مسعودی در نشست خبری نخستین جشنواره بین‌المللی هنر در رسانه که عصر روز دوشنبه 14 شهریورماه برگزار شد، با اشاره به این که نقش هنر در تاثیرگذاری رسانه‌های کنونی قابل اغماض نیست، اظهار کرد: سال‌هاست که جشنواره‌های متعددی را برگزار می‌کنیم و در راستای آن شاهد فراز و نشیب‌های زیادی بوده‌ایم که همواره روالی مشخص برای بررسی و انتخاب آثار طی می‌شده و حوزه‌های مشخصی را نیز در برمی‌گرفته است.


او افزود: خوشبختانه در دوره معاونت مطبوعاتی جدید شاهد اقدامات اساسی برای ارتقای جشنواره‌ مطبوعات هستیم تا به واسطه آن بتوانیم شاهد جذابیت‌های ویژه‌ای در عرصه‌ی رسانه کشور باشیم.
 

عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره بین المللی هنر در رسانه وجود برخی جذابیت‌های کاذب را در برگزاری برخی دوره‌های نمایشگاهی مخصوصا زمانی که نمایشگاه مطبوعات در دل نمایشگاه کتاب برگزار می‌شد، غیر قابل فراموش ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه در دوره‌ای شاهد بودیم که برای جذابیت برگزاری جشنواره رسانه‌ای از تیپ‌های مختلفی از افراد فعال در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی استفاده می‌شد ولی وجود برخی از عوامل محیطی از قبیل ادغام نمایشگاه مطبوعات در نمایشگاه کتاب، دل این عزیزان نیز چندان رضایت خاطری از این موضوع نداشت و براین اساس فعالیت‌های بسیاری برای واگذاری فعالیت‌های بیشتر بر دوش خود اصحاب رسانه صورت گرفت و نمایشگاه مطبوعات نیز از کتاب جدا شد.

 

مسعودی عکاسی را یک علم و هنر دانست و در ادامه گفت: متاسفانه ما در کشور رشته‌ علوم ارتباطات هنری نداریم. هر چند که فرهنگستان هنر در سال‌های اخیر درصدد برگزاری و اجرای برخی از رشته‌های از قبیل علوم ارتباطات هنری بوده است اما متاسفانه هیچ گاه شاهد تحقق آن نبودیم و باید گفت متاسفانه رشته‌ای که در اروپا بسیار مهم تلقی می‌شود در کشور ما چندان بهایی ندارد.

 

او درباره دغدغه‌های مورد نیاز در راستای برگزاری چنین جشنواره‌ای ابراز کرد: دغدغه اساسی ما باید بر روی کیفیت برتر باشد تا کمیت؛ چراکه در جشنواره‌های اروپایی نیز شاهدیم در راستای انتخاب آثار برگزیده کمیت آثار چندان مدنظر نیست و نهایتا افراد معدودی برگزیده شناخته می‌شوند.

 

این کارشناس روزنامه‌نگاری با اشاره به جایزه در نظر گرفته شده برای نخستین جشنواره بین المللی هنر در رسانه گفت: این جایزه تنها می‌تواند افزایش انگیزه‌ای را به دنبال داشته باشد؛ چراکه بسیاری از کشورها و کشورهای منطقه نیز فعالیت‌های چشمگیری در حوزه‌ی هنری داشته‌اند و ما نیز امیدواریم با برگزاری چنین جشنواره‌هایی بتوانیم مسیری را در راستای اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله طی کنیم و در افق 1404 در جایگاه اصلی خود قرار بگیریم.
 

پایان پیام/

کد خبر 64600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha