باید روحیه و فرهنگ کار در کشور محقق شود/برای کابینه دوازدهم با من صحبت شد

خبرگزاری شبستان:رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه باید تلاش شود که روحیه و فرهنگ کار در کشور محقق شود گفت: درست است که ابر پروژه ها و ابر فعالیتهای اقتصادی برای کشور لازم است ولی اگر فعالیتهای خرد و میانی را در کشور راه بیاندازیم بسیار موفقتر خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در نشست هم اندیشی زنان فعال اقتصادی که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور ما مسایل اقتصادی است که با همه تلاش هایی که در زمینه تولید و اشتغال و رکود انجام شده است اما باز هم نتوانستیم برخی مشکلات را در این حوزه حل کنیم.

 

وی اظهار کرد: ما ظرفیت های خوبی در کشور داریم منابع طبیعی، تکنولوژی، مدیریت و نیروی انسانی در کشور ما بسیار خوب است اما آن چیزی که مهم است فرهنگ کار و تلاش، نوآوری و خلاقیت در کشور است.

 

رحمانی فضلی تاکید کرد: ما باید باور داشته باشیم که سخت کار کنیم و اگر این اتفاق بیفتد می توانیم مشکلات را حل کنیم.

 

وی با بیان اینکه در همه جای دنیا مشکلات اقتصادی وجود دارد و رقابت ها در عرصه جهانی فشرده است، بیان داشت: کاهش هزینه ها و نوآوری ها، خلاقیت و تعامل در عرصه جهانی امکان برنده شدن را به افراد می دهد.

 

وزیر کشور با تاکید بر اینکه منابع خوبی در کشور وجود دارد، گفت: ما چون پتانسیل قوی فرهنگ کار به دلیل اقتصاد غلط نفتی را در کشور داریم نمی توانیم در رقابتها حرف اول را بزنیم اما بانوان ما باید به توانایی های خودشان در عرصه اقتصادی بیشتر ایمان داشته باشند.

 

وی ادامه داد: بانوان باید در حوزه عمومی فرهنگ کار و تلاش را در جامعه راه بیاندازند تا فرهنگ کار و خلاقیت رشد کند و قطعاً نقش همسری و مادری در این زمینه بسیار موثر است.

 

وزیر کشور با تاکید کرد: در همه قوانینی که در کشور نوشته شده اند مساله جنسیت مطرح نشده است که این نگاه بسیار خوبی در راستای رشد اقتصادی و برای حضور خانمها چه از نظر علمی و چه تکنولوژیکی و چه تامین منابع مالی هیچ محدودیتی وجود ندارد.

 

وی گفت: درست است که ابر پروژه ها و ابر فعالیتهای اقتصادی برای کشور لازم است ولی اگر فعالیتهای خرد و میانی را در کشور راه بیاندازیم بسیار موفقتر خواهیم بود.

 

وی خاطرنشان کرد: بنده خودم روحیه توسعه ای دارم و معتقد به توسعه در هر مجموعه ای هستم و حتی آقای روحانی برای کابینه یازدهم هنگامی که با من صحبت کردند گفتند که چون روحیه توسعه ای دارید برای وزارت کشور انتخاب می شوید و در حال حاضر نیز با بنده برای کابینه دوازدهم مصاحبه کرده اند محور توسعه را قرار داده اند.

 

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه باید تلاش شود که روحیه و فرهنگ کار در کشور محقق شود گفت: ما در وزارت کشور از برخورد با داعش و اشرار و امنیت داخلی و انتخابات تا ریزگردها و سیل و زلزله را دنبال می کنید ولی برای مباحث توسعه ای بیشتر انرژی می گذاریم.

 

وی با بیان اینکه وزارت کشور هماهنگ کننده و پیگیری کننده بحث اقتصاد مقاومتی است، گفت: ما نشستی را با حضور بانوان فعال در حوزه سیاسی برگزار کردیم و در حال حاضر نشستی را با حضور بانوان در حوزه اقتصادی امروز برگزار کردیم و نشست دیگری را نیز با بانوان در حوزه اجتماعی که مساله بسیار مهمی نیز هست در آینده برگزار می کنیم چرا که معتقدیم خانمها در این سه حوزه می توانند پیشتاز باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه ما در کشور قوانین کم نداریم گفت: عمر قانونگذاری در کشور حداقل صدسال است اما متاسفانه چون روحیه پیگیری برای اجرای قوانین نداریم لذا این قوانین در مرحله اجرا مانده اند.

 

وزیر کشور در ادامه با تاکید بر بحث جریان سازی گفت: این جمع حجم کمی از انبوه بانوانی هستند که در حوزه های اقتصادی حضور دارند و قطعاً وزارت کشور در این زمینه می تواند میانداری کند که این جلسات در استانها نیز برگزار شود. جریان سازی باید از طریق رسانه ها صورت گیرد و برای بانوانی که در عرصه اقتصادی فعال هستند نباید هیچ مانعی وجود داشته باشد.

 

وی با تاکید بر تشکیل بانک اطلاعات فعالین عرصه اقتصادی گفت: ما در بحث تبلیغی و فرهنگی بسیار ضعیف هستیم این در حالی است که صداوسیمای ما میتواند نقش مهمی در مورد حضور بانوان ما در عرصه های اقتصادی با توجه به تبلیغات داشته باشد.

 

وزیر کشور گفت: ما در بحث مواد مخدر هیچ محدودیتی در کمک به بانوانی که در این عرصه برای توانمندسازی زنان بی سرپرست کار می کنند نداریم و خود بنده هر طرحی را که در این زمینه ارایه شود پیگیری و حمایت می کنم.

 

وی یادآور شد: دولت نمی تواند یک موضوعی را که تبدیل به معضل اجتماعی شده است بدون کمک مردم حل کند ما شاهد این هستیم که معتادان را بعد از شش ماه نگهداری و ترک دادن وقتی به سطح جامعه برمی گردند بعد از یک هفته مجدد مواد مصرف می کنند و این به این دلیل است که بسیار خانواده ها و جامعه فرد معتاد را بعد از ترک حمایت نمی کنند و این خود یک مشکل است.

 

وی خاطرنشان کرد: در بهترین شرایط در دنیا 20 از درصد از کسانی که ترک می کنند به مواد برنمی گردند و در کشور ما این رقم 10 الی 15 درصد است و علتش این است که خانواده و جامعه ما بعد از ترک فرد معتاد را نمی پذیرند.

 

کد خبر 645995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha