به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حمیدرضا رحمانی، کارشناس ارشد حفاظت و اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور، در همایش آموزشی، توجیهی طرح سنجش سلامت اداری (ویژه پرسشگران)، گفت: امانت داری و صداقت یکی از شروط مهم و تداوم بخش همکاری و تعامل پرسشگران با دستگاه نظارتی است.
وی اضافه کرد: پرسشگران نمایندگان امین و مورد اعتماد سازمان بازرسی هستند که نتایج حاصله از افکار سنجی ها را عیناً و بدون دخل و تصرف در اختیار کارشناسان زبده پژوهش قرار می دهند.
این مسئول، با اشاره به اهمیت حفاظت و اطلاعات در زندگی روزمره، افزود: اگر عمر انسان را به فصل های مختلفی تقسیم کنیم مهم ترین و حساس ترین فصل، امنیت است که از بدو تولد تا زمان مرگ و در همه ابعاد از جمله سلامت و آرامش جسمی و روحی، سلامت محیط کار، خانواده، اجتماع و ... ارتباط تنگاتنگ با آن داریم.
وی تصریح کرد: اگر امنیت وجود نداشته باشد از رفاه، توسعه، رشد و تعالی خبری نیست زیرا در محیط ناامن و هرج و مرج هیچ چیزی جای خودش نیست و کمال انسان تحقق و عینیت نمی یابد.
کارشناس ارشد حفاظت و اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: در امنیت است که می توان تحقیق، پژوهش و کار علمی کرد و بُروز و ظهور کارها و فعالیت های پژوهشی و بهترین وجه بهره برداری از داده ها زمانی است که محیطی امن و همراه با آرامش فراهم باشد.
وی ادامه داد: فعالیت در حوزه پژوهش نیز همچون سایر زمینه ها تهدیداتی به دنبال دارد که باید آنها را بشناسیم و از آنجایی که امروزه اطلاعات حرف اول و آخر را در تصمیم گیری ها می زند و برگ برنده در دست کسانی است که اطلاعات دارند به همین منظور عدم شناخت این آسیب ها و تهدیدات نه تنها ما را از مسیر منحرف می کند بلکه موجب تصمیم گیری های غلطی در کشور به ویژه در سازمان بازرسی می شود که خسارات و ضررهای مادی و معنوی بسیاری را به دنبال دارد.
رحمانی، رعایت اصول حفاظتی و اطلاعاتی را یک ضرورت بسیار مهم عنوان کرد و اذعان داشت: اطلاعات تنها مربوط به بخش های نظامی و امنیتی نیست، نحوه حفاظت و نگهداری از اطلاعات و پیشگیری از بُروز آسیب در هر مجموعه ای که برای رسیدن به اهداف و آرمان های سازمانی تلاش می کند یک هنر است.
وی بیان کرد: زمانی نیروی انسانی قدرت بلامنازع کشورها و ملت ها محسوب می شد که این نظریه منسوخ شد و در حال حاضر هر کس که قدرت اقتصادی برتری دارد غالب است البته صاحبان قدرت های اقتصادی نیز حفظ این برتری را منوط به مراقبت و حفاظت اطلاعات می دانند چرا که هر کس اطلاعات را داشته باشد می تواند تغییر دهنده وضعیت موجود باشد.
وی در ادامه خطاب به پرسشگران اداره کل بازرسی استان قزوین، عنوان کرد: پویایی، موفقیت و افتخار دستگاه نظارتی به واسطه بهره گیری از عناصر فرهیخته نخبه و با سطح علمی بالاست و شما به عنوان چهره های دانشگاهی و تحصیل کرده که در طرح ملی سنجش سلامت اداری بخشی از اطلاعات را فراهم می کنید باید در نگهداری نتایج حاصله کوشا باشد زیرا با داشتن اطلاعات بیش از پیش در معرض آسیب قرار دارید.
کارشناس ارشد حفاظت و اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور، یادآور شد: پرسشگران نباید اطلاعات را در اختیار عناصر و افراد غیر مسئول قرار دهند، باید امانت را به اهلش بسپارند زیرا بیان و انتقال اخبار، حقایق و اطلاعات سازمانی خلاف مقررات و تخلف اداری است و هر فردی در نظام مقدس جمهوری اسلامی به سهم خود مسئول و پاسخگوست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بازرسی استان قزوین، وی ضمن توصیه پرسشگران به رعایت هر چه بیشتر شئونات سازمانی، تواضع، گذشت و صبر، تأکید کرد: سازمان بازرسی کل کشور تابلوی نظارتی نظام است و پرسشگران به عنوان نمایندگان سازمان در حین کار مراقب حفظ ارزش ها و اصول اعتقادی و مذهبی باشند و به این مسئله توجه کنند که کار علمی و پژوهشی فقط کار علمی است و باید فارغ از هرگونه حاشیه، سیاسی کاری و کار صنفی باشد.
این مقام مسئول، در بخش دیگری از سخنانش عدم رعایت حفاظت گفتار، اسناد و مدارک را از جمله شایع ترین آسیب های تهدید کننده اطلاعات برشمرد و خواستار رعایت آن از سوی پرسشگران شد.
پایان پیام/
نظر شما