مهارت آموزی و توسعه آموزش های کارآفرینی یکی از راههای کاهش معضل بیکاری است

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم اردکان گفت: گسترش مهارت آموزی و توسعه آموزش های کارآفرینی از اهداف راه اندازی دانشگاه فنی و حرفه است که اکنون باید دید این دانشگاه چقدر توانسته در سوق دادن نسل جوان به سوی آموزش های عالی فنی و حرفه ای موفق عمل کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا تابش، نماینده مردم اردکان در دیدار رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران حضرت رقیه(س) استان یزد با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای ماموریت دارد تا به مرکزی علمی برای تربیت نیروی انسانی ماهر، خلاق و کارآفرین تبدیل شود گفت: به جای صرف وقت و هزینه مجدد برای حرفه آموزی فارغ التحصیلان برخی دانشگاه ها و رشته های تحصیلی، باید توجه بیشتری به آموزش های فنی و حرفه ای که می تواند نقش زیربنایی برای صنعت، خدمات و کشاورزی داشته باشد معطوف گردد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در عین حال تامین اعتبارات لازم بخصوص برای تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی این دانشگاه را ضروری برشمرد.

وی گفت: معرفی قابلیت های این دانشگاه و ایجاد جاذبه های لازم برای افزایش ورود دانش آموزان نخبه و مستعد نیز اهمیت دارد زیرا تا این مرکز آموزش عالی برای دانش آموزان شناخته نشود و والدین به آن اعتماد نکنند نمی توان امیدوار به بالندگی و توسعه این دانشگاه و تاثیرگذاری آن بر افزایش بهره وری نیروی کار مولد و تحصیلکرده داشت.

نماینده مردم اردکان با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر توانمندی بانوان و ورود به عرصه های اجرایی و علمی کشور؛ وجود چنین مراکزی را برای مهارت افزایی بانوان، بسیار مغتنم دانست.

وی بیکاری را یکی از معضلات کشور ذکر کرد و کم توجهی به مهارت آموزی فنی و عملی فارغ التحصیلان دانشکاهی را از جمله یکی از دلایل این مشکل برشمرد و در عین حال تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با تلاش و برنامه ریزی بیشتر و چابک سازی ساختار خود، می تواند در توانمند سازی دانشجویان برای بکارگیری علوم و ایجاد زمینه های اشتغال در بازار کار موثر باشد.

در ابتدای این دیدار نیز فخرالسادات خامسی هامانه رئیس دانشکده فنی و حرفه ای حضرت رقیه(س) یزد گزارشی از اقدامات، نیاز ها و مشکلات این مرکز آموزشی را به سمع و نظر نماینده مردم اردکان رساند.

کد خبر 644555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha