تاسیس کرسی های زبان فارسی اسلام شناسی و ایران شناسی در خارج از کشور

کامران دانشجو خواستار پیگیری هر چه سریعتر تأسیس کرسی های زبان فارسی، اسلام شناسی و ایران شناسی در دانشگاه های خارج از کشور و پژوهشکده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دیدار خود با رایزانان فرهنگی که شب گذشته در وازارت علوم صورت گرفت، عنوان کرد: از همکاران خود در وزارت علوم می خواهم که کرسی های زبان فارسی، اسلام شناسی و ایران شناسی رادر دانشگاه های خارج از کشور پیگیری کنند در این زمینه ما باید بدون تعلّل و به همان اندازه که در مورد کرسی های زبان فارسی اهتمام ویژه ای داریم اهمیت و توجه خاصی را برای دو کرسی دیگر قائل شویم.


وی اظهارکرد: بورسیه ی نمایندگان فرهنگی کشور و افراد معرفی شده از سوی آنان نیاز به برنامه مشخص و شناسایی افراد مورد نظر دارد چون افرادی که تحت بورسیه قرار می گیرند در آینده فرصت هایی برای تصدی مسئولیت های کلیدی و انجام برنامه های متفاوتی در کشورهایشان را خواهند داشت.


دانشجو در مورد مدرک تافل زبان فارسی تصریح کرد: طی جلسه ای با مسئولان سازمان سنجش تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شده و آن ها به ما ابلاغ می کنند تا اگر نیازی به همکاری این وزارتخانه وجود داشته باشد هماهنگی ها از سوی ما انجام شود.


وزیر علوم تحقیقات و فناوری همچنین قول تعامل مناسب از سوی این وزارتخانه در مورد تشکیل دانشگاه های خواهرخوانده دانشگاه های معرفی شده توسط نمایندگان فرهنگی را داد.
دانشجو با قول تعامل بیشتر وزارت علوم تحقیقات و فناوری در زمینه های تربیت نیروی انسانی،بورسیه، مسائل مربوط به دانشگاههای خارج از کشور در مقاطع مختلف، تشکیل هر چه سریع تر پژوهشکده ی در حال تأسیس سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی را نوید داد و گفت: برای تعامل بیشتر دانشگاه ها با سازمان ارتباطات اسلامی انتظار داریم تفاهم نامه ای بین این وزارتخانه و پژوهشکده تنظیم شود تا برخی پروژه های این پژوهشکده به صورت پایان نامه در دانشگاه ها دنبال شود.

 

ظرفیت دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در اختیار سازمان فرهنگ و ارتباطات قرار گیرد

 

در این دیدار همچنین محمد باقر خرمشاد رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز تربیت نیروی انسانی و مدیریت دانش را از نیازهای سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: روند شکیل پژوهشکده سازمان باید پیگیری و تسریع شود .
 

 

خرمشاد اضافه کرد: تقویت مرکز زبان فارسی در زمینه آموزش نیروی انسانی نیازمند روشی خاص است و تشکیل هر چه سریع تر پژوهشکده این سازمان نیاز سازمان در مدیریت دانش و تربیت نیروی انسانی را برطرف می کند.


وییاد آور شد: درمعاونت آموزش و پرورش سازمان این امر که مسائل سازمان باید به مسئله ی دانشگاه ها تبدیل شود تبدیل به یک شعار شده و بایستی ظرفیت دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در اختیار این سازمان قرار گیرد.


رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همچنین خواستار استفاده از بورسیه برای ارتقای سطح تحصیلات نیروهای جوان سازمان در جهت کاهش هزینه های سازمان شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 64434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha