ناصر مقدم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان عضو کمیته اوقات فرافت است و نسبت به اجرای برنامه های اوقات فراغت در تابستان پایگاه هایی را دایر کرده است.
وی ادامه داد: در کنار پایگاه های اوقات فراغت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، کانون های فرهنگی و هنری مساجد هم با تشکیل کلاس های اوقات فراغت در این مهم مشارکت دارند.
این مقام مسوول از فعالیت 360 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و گفت: این کانون ها در کنار مساجد در سطح شهر و روستا فعال هستند.
به گفته مقدم، پایگاه های اوقات فراغت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان و سطح شهرستان ها نسبت به تشکیل کلاس های آموزشی فرهنگی و هنری و در رشته های نقاشی، خوشنویسی، تئاتر، هنرهای تجسمی و ... اقدام کرده اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان یادآور شد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستایی استان زنجان هم فعال هستند و با تشکیل کلاس های مختلف فرهنگی و هنری نسبت به جذب جوانان روستایی به مسجد و غنی سازی اوقات فراغت این گروه اقدام می کنند.
وی با بیان اینکه سیستم استاد شاگردی در گذشته ها مرسوم بود و خانواده ها با شروع فصل تابستان فرزندان خویش را برای آموزش مهارت نزد استادان می فرستادند، گفت: اگر این سیستم در فصل تابستان اجرایی شود می تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی هم موثر باشد چرا که آموزش مهارت های فنی به جوانان و نوجوانان می تواند زمینه اشتغال آنان در آینده را فراهم سازد.
این مقام مسوول با انتقاد از اینکه بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را برای پشت میزنشینی آماده می کنند، تصریح کرد: دوره های آموزشی در پایگاه های اوقات فراغت و کانون های مساجد استان در راستای تقویت مهارت های فنی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: کانون های مساجد از ظرفیت خوبی برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برخوردار است.
نظر شما