خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛
آسیب های اجتماعی، هر کدام به نوع خود منشاء ناهنجاری های بسیاری در جامعه است، که گرچه تعریف های مختلفی از آسیب های اجتماعی وجود دارد و گاهی طلاق را در شمار این آسیب ها نمی دانند، اما واقعیت این است که طلاق را باید در صدر آسیب های اجتماعی دانست.
آسیبی که آرام و بی صدا در جامعه حرکت می کند و هرسال نسبت به سال قبل از آن بزرگتر می شود.
طلاق برای خانواده ای که فرزند دارد، چون انفجار مهلک است که ترکش های آن بیشتر از والدین، فرزندان را تحت الشعاع قرار می دهد و برای هر کدام از افراد خانواده آسیب های متعددی در پی دارد.
آسیبی که این روزها گویی در حال رشدی فزاینده است و هر روز آماری جدید از طلاق اعلام می شود که نگران کننده است.
گویی جامعه ایرانی در مسیری جدید قرار گرفته است، و این مسیر جدید از مسیر آشنایی تا زندگی مشترک و طلاق ادامه دارد.
برای مقابله جدی با این آسیب اجتماعی، برنامه ریزی جدی ضروری است، آگاهی بخشی به خانواده ها، توجه به آگاهای بخشی قبل از ازدواج، نیز می تواند در کاهش روزافزون آمار طلاق در جامعه موثر باشد.
دنیای غرب در قالب توطئه های مختلف به دنبال ترویج فرهنگ ابتذال، سبک زندگی غربی، توطئه فروپاشی خانواده ها را در سر می پروراند.
غفلت از این توطئه دشمنان و همچنین بی توجهی به نظام خانواده بستر آسیب های جدی فرا روی سلامت زندگی افراد و سلامت جامعه است.
مصطفی امانیپور، مدیرکل ثبت احوال لرستان، گفت: به ازای هر پنج ازدواج یک طلاق در استان لرستان ثبت شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار ازدواج مربوط به سال های اول زندگی مشترک است، اظهار داشت: بالغ بر 53 درصد از آمار طلاق در پنج سال اول زندگی مشترک جوانان رخ داد.
امانی پور، میانگین سن طلاق مردان در لرستان ۳۴.۶ سال و میانگین سن طلاق در لرستان ۲۹.۴ سال بوده است.
امانی پور، با بیان اینکه آمار ثبت شده طلاق در استان لرستان کمتر از آمار کشوری است، افزود: در کشور به ازای هر ۳.۹ ازدواج یک طلاق انجام می شود.
افزایش آمار طلاق در استان لرستان را باید رنگ خطری دانست، بی تردید اگر برای این معضل چاره اندیشی نشود، با چالشی جدی در جامعه مواجه خواهیم بود.
نظر شما