ایجاد چهارهزار فرصت شغلی جدید ویژه مددجویان کمیته امداد استان زنجان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده ۱۱ هزار مددجوی مستعد اشتغال شناسایی‌ شده است که در تلاش هستیم در یک بازه زمانی مشخص زمینه اشتغال‌زایی این گروه از جامعه هدف را فراهم کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از سایت خبری کمیته امداد، هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در دیدار با نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس با اشاره به اینکه کمیته امداد خدمات کمیته امداد در بخش‌های مختلف با رویکرد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت ارائه می‌شود، گفت: بر اساس الزامات موجود در این بخش سالانه 10 درصد از جامعه هدف توانمند شده و از بدنه حمایتی این نهاد خارج می‌شوند .

 

وی تعداد خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان را 22هزار و500خانواده با جمعیت 39 هزار نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد شامل زنان سرپرست خانوار، سالمندان، خانواده دارای سرپرست بیمار خاص، صعب‌العلاج و سرطانی، ایتام، دانش آموزان و دانشجویان مستعد نیازمند و خانواده‌های زندانیان جرائم غیر عمد است.

 

صفری بابیان اینکه کمیته امداد به‌عنوان بال عاطفی نظام و معین دولت در حوزه خدمت‌رسانی به نیازمندان خدمات مختلفی را باهدف افزایش توان اقتصادی و تدبیر منزل به جامعه هدف ارائه می‌دهد، ادامه داد: تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌های آموزشی مختلف روحیه کار و تلاش را مددجویان تحت حمایت کمیته امداد ارتقاء داده و زمینه خودکفایی و خوداتکایی گروه‌های مختلف مددجویی را از این طریق فراهم کنیم.

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بابیان اینکه مهم‌ترین رویکرد کمیته امداد زمینه‌سازی برای اشتغال‌زایی خانواده‌های تحت حمایت این نهاد است اظهار کرد: خدمات کمیته امداد در حوزه اشتغال موجب می‌شود بسترهای لازم برای درآمدزایی جامعه هدف فراهم‌شده و از این طریق عزت‌نفس و کرامت انسانی خانواده‌های نیازمند که به دلیل فقر خدشه وارد شده است، احیاء شود .

 

وی با اشاره به اینکه حلقه مفقوده در روستاها شغل است و توجه به فراهم کردن زمینه اشتغال‌زایی خانواده‌های تحت حمایت در روستاها از اولویت‌های کاری کمیته امداد است، اضافه کرد: برنامه‌ریزی کمیته امداد در این بخش ایجاد طرح‌های نو و بدیع متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه و پتانسیل‌های موجود در روستاها است .

 

صفری از برنامه‌های کمیته امداد در حوزه اشتغال مددجویان روستایی را ایجاد پنل های خورشیدی در استان اعلام کرد و گفت: مناطق روستایی قابلیت خوبی برای اجرای پنل های خورشیدی  دارند و تلاش می‌کنیم با اجرای این طرح زمینه درآمدزایی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد را در این مناطق فراهم کنیم .

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در ادامه با اشاره به اینکه تعداد دو هزار و 248 طرح اشتغال به مبلغ 23میلیارد و 500 میلیون تومان برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در سال گذشته ایجاد شد، افزود: برنامه‌ریزی‌شده است چهار هزار فرصت شغلی جدید در سال جاری برای جامعه هدف این نهاد در استان ایجاد شود.

 

وی همچنین بیان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده در قالب طرح تمام شماری خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد 11 هزار مددجوی مستعد اشتغال شناسایی‌شده است که در تلاش هستیم در یک بازه زمانی مشخص زمینه اشتغال‌زایی این گروه از جامعه هدف را فراهم کنیم.

 

صفری با اشاره به اینکه ایجاد مجتمع‌های اقتصادی و خدماتی در مناطق مختلف موجب پویایی اقتصادی به‌ویژه در مناطق روستایی می‌شود، افزود :با اجرای این طرح شکوفایی و رونق اقتصادی در روستاها شکل‌گرفته و بازگشت معکوس به مناطق روستایی اتفاق می‌افتد.

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین به نیازهای موجود در خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد اشاره کرد و گفت: تعداد سه هزار و 198مددجوی فاقد مسکن یا دارای مسکن نامناسب تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که برنامه‌ریزی‌شده است با مشارکت خیران و دستگاه‌های فعال در حوزه مسکن این خانواده‌ها نیز مسکن دار شوند.

 

وی همچنین اضافه کرد: تعداد بیش از دو هزار خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان فاقد لوازم اساسی منزل هستند که مشارکت خیران می‌تواند در رفع نیازهای جامعه هدف در این بخش مؤثر باشد.

 

در ادامه مرتضی خاتمی نماینده مردم شهرستان‌های ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی ضمن تمجید از فعالیت‌های کمیته امداد در بخش‌های مختلف به‌ویژه در حوزه اشتغال و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت این نهاد، گفت: توجه به ایجاد اشتغال و زمینه‌سازی برای درآمدزایی برای خانواده‌های نیازمند ارزشمند و مقدس است.

 

وی بر توجه بیشتر به ظرفیت‌های مناطق مختلف در کانال اطلاع رسانی امداد استان زنجان, ایجاد اشتغال و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی امر اشتغال برای اثربخش شدن فعالیت‌های انجام‌شده در این بخش ، افزود : توسعه فضای کسب‌وکار با توجه به ظرفیت‌های هر منطقه موجب می‌شود بهره‌وری طرح‌های اشتغال ایجادشده افزایش یابد.

 

خاتمی همچنین بر اجرای آمایش‌های محلی در حوزه‌های مختلف شهری و روستایی به‌منظور شناخت  نیازها و پتانسیل‌های هر منطقه اشاره کرد و ادامه داد : شناخت صحیح از ظرفیت‌های محلی در مناطق مختلف موجب می‌شود الگوی مناسبی برای اشتغال‌زایی برای گروه‌های مستعد ایجاد اشتغال به‌ویژه نیازمندان طراحی و اجرا شود.

 

نماینده مردم شهرستان‌های ماهنشان و ایجرود در پایان از رویکرد مدیریتی حاکم بر کمیته امداد به‌ویژه توسعه مشارکت مردم در برنامه‌های این نهاد قدردانی کرد و گفت :فعالیت کمیته امداد در این بخش نیز موجب شده است مسئولیت اجتماعی اقشار مختلف جامعه در حوزه رسیدگی به نیازمندان تقویت‌شده و فقرزدایی به دغدغه و گفتمان عمومی تبدیل شود. انتهای پیام

 

کد خبر 643829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha