ابوالفتح مؤمن، معاون آموزش و پژوهش حوزه هنری همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: هدف اصلی هنر، ارتقای ویژگی های انسانی است بنابراین اگر ما هنر و هنرمند را در جهت صحیح و شایسته هدایت کنیم می توانیم از هنر به عنوان عاملی برای جلوگیری از کجروی های اجتماعی و گسترش امنیت و فرهنگ استفاده کنیم.
وی افزود: از آنجایی که اکثر مردم الگوهای خود را از میان هنرمندان انتخاب می کنند، هنرمند متعهد می تواند از نظر اخلاقی باعث ارتقای جامعه شود و هنر مند متعهد می تواند به عنوان بزرگترین و مؤثرترین معلم اجتماع ظاهر و مبانی صحیح زندگی را به جامعه آموزش دهد.
مؤمن با اشاره به اینکه اگر هنرمند طبق فلسفه هنر حرکت کند می تواند برای جامعه ارزشمند باشد، تصریح کرد: تأثیر و نفوذ هنر در جامعه از سایر عناصر از ماندگاری بیشتری برخوردار است و دولت می تواند برای رسیدن به اهداف خود از هنر استفاده کند.
معاون آموزش و پژوهش حوزه هنری استان همدان ادامه داد: به وسیله هنر انسان می تواند به سایر فرهنگ ها و کشورهای جهان سفر و تجربه های نو کسب کند و هنر تئاتر می تواند مانند یک منبر حقیقت واقعی زندگی را به مردم نشان دهد و اوضاع اجتماعی، فرهنگی، سیاسی ، اقتصادی و غیره جامعه را به تصویر بکشد.
مؤمن خاطر نشان کرد: هنر همیشه دینی است و پیروان دینی همیشه زیباترین و عالی ترین خلاقیت خود را نثار دین شان می کنند و هنر واقعی همان هنر دینی است و بنابر این ما باید لفظ هنر غیر دینی را از بین ببریم تا افراد همه ذوق و خلاقیت خود را در کارشان جلوه گر کنند.
وی گفت: در بحث هنر بایستی با نگرش زیبا شناسانه به دین نگاه کنیم و باید از هنر به عنوان ابزاری برای آشکار ساختن زیبایی های تفکر دینی استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما