چشم انداز ۹۰ هزار میلیاردی در سرمایه گذاری رسانه های مجازی داریم/طرح فضای سالم، ایمن و مفید را اجرا خواهیم کرد

خبرگزاری شبستان:رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: نیروی متخصص در کارآفرینی نقش مؤثر دارد. بایدبتوانیم از نیروهای جوان برای سرمایه گذاری و کارافرینی در رسانه های دیجیتال استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، سید مرتضی موسویان رئیس مرکز توسعه فناوری و اطلاعات در نشست خبری در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکامپ برگزار شد، درخصوص کارآفرینی در رسانه های دیجیتال اظهار داشت: ما تا وضعیت مطلوب در این زمینه فاصله داریم.

 

وی در ادامه افزود: در حال حاضر 40 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در رسانه های مجازی شده است و امیدواریم تا پایان برنامه ششم این میزان به 90 هزار میلیارد تومان برسد.

 

موسویان گفت: در سال 2017 فقط مک دونالد یکی از برند های پردرامد جهان بود و سایر شرکت ها در حوزه آی تی پردرآمد بود. بیش از 85 درصد شرکت های پردرآمد دنیا ، شرکت های فناوری اطلاعات هستند و اپل جایگاه نخست را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

 

وی با اشاره به اینکه اگر به ارقام بازار توجه کنیم ، متوجه می شویم که نیروی انسانی متخصص و تولید کننده محتوا در موفقیت عرصه رسانه های دیجیتال سهم بسزایی داشته است، یادآور شد: فیس بوک بالاترین تولید کننده محتوا در جهان است که خودش تولیدکننده نیست

 

وی همچنین گفت: از سال 1970 فناوری اطلاعات در جهان ایجاد کننده موج بوده است به طور مثال در همان سال مینی کامپیوترها دنیا را تغییر دادند و در سال 1990 تی سی ها دنیا را عوض کردند و سال 2000 اینترنت و سال 2015 گوشی های تلفن همراه هوشمند دنیا را تحت تأثیر خود قرار داد.  

 

موسویان با بیان اینکه نیروی متخصص در کارآفرینی نقش مؤثر دارد، گفت: ما 4.5 میلیون دانشجو در کشور داریم که در مقایسه با سایر کشورها رقم بسیار خوبی است که باید از  این نیروهای جوان برای سرمایه گذاری و کارافرینی در رسانه های دیجیتال استفاده کنیم. 

 

موسویان رییس مرکز فناوری، اطلاعات و رسانه های مجازی اظهار داشت: ما درباره اپلیکیشن مبایلی 9 عرضه کننده داریم که کافه بازار بیشترین سهم را در کشور دارد.

 

موسویان تأکید کرد: کانال های تلگرامی که شورای عالی مجازی مصوب کرده بیش از 5 هزار عضو دارند باید مجوز داشته باشند که این مرکز تا الان یازده هزار کانال را ثبت کرده، 300 هزار کانال تلگرامی فارسی زبان درحال حاضر وجود دارد که 460 میلیون نفر عضو این کانال های تلگرامی هستند از این تعداد عضو تنها هفت هزار نفر تولید کننده محتوا و بقیه بازنشر کننده هستند.

 

وی یادآور شد: در کشور 400 هزار سایت وجود دارد که از این تعداد 110 هزار سایت فعال هستند. ما طرحی به نام فضای سالم ، ایمن و مفید داریم و در این طرح افراد به صورت خوداظهاری در طرحی به نام شامد ثبت نام میکنند و اولین فایده ای که این طرح دارد اینکه شناسنامه الکترونیکی برای افراد صادر می شود و اینها رسما در یک سامانه دولت ثبت و با این خوداظهاری مشخص میشود در چه زمینه ای تولید محتوا میکنند.

 

موسویان با اشاره به اینکه یکی از مهترین وظایف ما برای دستیابی به این هدف ایجاد فضای مجازی ایمن و سالم و مفید است، افزود: سال گذشته همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی برگزار کردیم که در آن توضیح دادیم مسئولیت اجتماعی هر فرد در فضای مجازی توسط خود ان شخص می شود و ممیزی شدن در فضای مجازی به معنای چارچوب هایی به معنای ای است که فرد حقوق دیگران را حفظ کند.

 

رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال ادامه دارد: واتس آپ دومین شبکه محبوب در جهان است که کمتر از یک دهه است فعالیت میکند و درآمدش با یکی از شرکت های معروف هواپیمایی ترکیه ای که صد سال در حال فعالیت است،‌بیشتر شده است.

 

وی افزود: شتاب دهنده ها در دنیای مجازی نقش اساسی برعهده دارند به طوریکه روزانه 4 میلیارد نفر از یوتیوب بازدید میکنند و دیجی کالا، آپارات و کافه بازار جزو استارت اپ های معروف ایرانی هستند که دیجی کالا 150 میلیون دلار، آپارات 30 میلیون دلار و کافه بازار 20 میلیون دلار ارزش دارد.

 

 

کد خبر 643338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha