به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، دکتر پارسی، مدیرکل بهزیستی گیلان پیش از خطبههای نماز جمعه امروز(30تیر) امروز شهر رشت در مصلی امام خمینی رشت اعلام کرد: سازمان بهزیستی از نهادهای تشکیل شده بعد از انقلاب است.
وی اظهار داشت: سازمان بهزیستی در راستای حمایت و توابخشی به معلولان، خانوادههای بیسرپرست، بد سرپرست و بیماران روانی فعالیت میکند.
مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه گیلان 37 مرکز شبانه روزی نگهداری از معلولان و 34 مرکز روزانه دارد، گفت: بهزیستی استان گیلان ماهیانه بیش از 2 میلیارد تومان برای مراکز مذکور هزینه میکند.
وی با اشاره به تحت پوشش بودن 45 هزار نفر در استان گفت: گفت: 24 هزار نفر از این افراد توسط مددکاران در روستاها شناسایی شده اند.
پارسی در ادامه گفت: در راستای اجرای برنامه ششم توسعه و سند توسعه ملی مراکز اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای۵۰هزار خانوار به بهرهبرداری میرسد.
وی اعلام کرد: ۷ مرکز اورژانس اجتماعی در تابستان امسال در شهرهای صومعهسرا، آستانهاشرفیه، ماسال، رضوانشهر،شفت، سیاهکل و املش راهاندازی میشود.
مدیرکل بهزیستی گیلان یادآور شد: در حال حاضر این مراکز در شهرهای رشت، فومن، انزلی، تالش، لاهیجان، رودبار، آستارا، لنگرود و رودسر دایر و مشغول ارائه خدمات رایگان است.
وی اذعان کرد: مسائل مربوط به طلاق، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، کودکآزاری، همسر و سالمند آزاری، خودکشی و حل تنش و تعارضات زناشویی از مهمترین زمینههای فعالیت این مراکز است.
پارسی اظهار کرد: در سال ۹۵ هزار و ۲۰۰ نفر از مردم گیلان از خدمات مراکز اورژانس اجتماعی گیلان برخوردار شدند.
وی فعالیت مراکز مشاوره و خدمات اجتماعی را از دیگر فعالیتهای بهزیستی گیلان برشمرد و گفت: 66 مرکز مشاوره در استان گیلان فعالیت دارند.
مدیرکل بهزیستی گیلان افزود: در سال گذشته36هزار نفر به مراکز مشاوره وابسته به بهزیستی گیلان مراجعه کرده و 20 هزار نفر نیز با شماره تلفن 1480 صدای مشاور تماس گرفتند.
وی خدمات ترک اعتیاد را بخشی دیگر از خدمات سازمان بهزیستی اعلام و اظهار کرد: در سال 95، 28 هزار نفر به مراکز ترک اعتیاد بهزیستی گیلان مراجعه کردند.
پارسی خاطرنشان ساخت: بهزیستی گیلان 16 مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست دارد که 950 نفر کودک در این مراکز نگهداری میشوند.
نظر شما