برای از بین بردن فقر در جامعه، نگاه قرآنی و فرهنگی داشته باشیم

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید بر از بین کردن فقر و محرومیت در جوامع اسلامی گفت: برای از بین بردن فقر در جامعه نگاه قرآنی و فرهنگی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در کردستان امروز (27 تیر) در اولین دوره آموزشی مدیران منطقه سه کمیته امداد در سنندج اظهار کرد: کمیته امداد یکی از نهادهای است که بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب امام خمینی دستور تشکیل آن را صادر کردند.

 

وی به نگاه اسلام به محرومین در جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: هر انسانی حق زندگی اولیه را دارد و اگر فقیری در جامعه وجود دارد نشان از ضعف مدیران است که لازم است همه به این مسئله توجه داشته باشیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر توانمندسازی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد بیان کرد: رفع محرومیت از نیازمندان باید یک اصل اساسی برای همه باشد و نگاهی که کمیته امداد دارد نگاه مبارکی است که لازم است کار کنیم و این نگاه را سرعت دهیم و با ترسیم افق و برنامه ریزی تلاش کنیم در آینده کسی تحت پوشش امداد نباشد.

 

آیت‌الله شاهرودی ادامه داد: استان کردستان در ایجاد اشتغال به نسبت استان های دیگر جلو است و این کار مبارکی است و در همین راستا بایستی با برنامه ریزی پیگیر پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده باشیم.

 

وی با بیان اینکه اضافه نشدن تعداد خانواده های فقیر قابلیت جلوگیری دارد، افزود: برای رسیدن به این مهم باید تدبیر کرد و با کار کردن و مطرح کردن آن در جامعه و انجام طرح های تحقیقاتی به جایی برسیم که خانواده محروم در کشور نداشته باشیم و این موضوع بایستی به صورت گفتمان و مطالبه عموی مطرح شود.

 

وی با تاکید بر از بین رفتن فقر در جامعه اسلامی اذعان کرد: قرآن نگاه معنوی و فرهنگی به کاهش فقر در جامعه دارد که لازم است از دستورات کلام الله مجید بهره گرفت.

 

نماینده ولی فقیه در کردستان وجود فقرا در جامعه را منشا آزمایش انسان ها دانست و افزود: دنیا صحنه آزمون انسان هاست و همه ما نسبت به همنوعان خود مسئولیم و حمایت از محرومین از تاکیدات قرآن و فرصتی برای اغنیاست و ما باید بدانیم از این ظرفیت چگونه استفاده کنیم.

 

آیت الله شاهرودی با تاکید بر اینکه بایستی برای از بین بردن فقر در جامعه نگاه قرآنی و فرهنگی داشته باشیم، ابراز داشت: احساس فقر بدتر از خود فقر است و وظیفه مدیران و مسئولان است این احساس را در جامعه از بین ببرند و با فرهنگ سازی تلاش کنیم خانواده های محروم را توانمند کنیم.

 

وی با بیان اینکه خداوند بسترهای مختلفی برای تربیت انسان ها قرار داده است، خاطر نشان کرد: راه های کمک به فقرا به صراحت در قرآن آمده و اسلام مجموعه از اعمال از جمله دادن انفاق، زکات و صدقه در راستای حمایت از محرومین را قرار داده است که هر فرد مسلمان و دینداری باید با تکیه بر آموزه های قرآنی و اسلامی از بهترین اموال خود به نیازمندان کمک کند.

 

وی توانمندسازی خانواده های تحت پوشش را از برنامه های خوب کمیته امداد دانست و یادآوری کرد: با توانمندسازی خانواده های فقیر مسئله محرومیت در جامعه کمرنگ می شود.

کد خبر 642703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha