هدف ما احیا ظرفیت های بومی در روستاها بود

خبرگزاری شبستان:علی اصغر سیدآبادی گفت: جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با هدف احیاء ظرفیت‌های بومی در روستاها، ارائه و اجرا شد تا کتاب خوانی محدود به فعالیت‌های یک اداره سازمان و یا نهاد دولتی نباشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، آیین تجلیل از برگزیده های سومین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با حضور علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، علی اصغر سید آبادی، دبیر جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب معاونان و مدیران نهاد و نمایندگان و کتابداران روستاهای برگزیده، در باغ زیبا برگزار شد.

 

علی اصغر سیدآبادی در سخنانی در این مراسم گفت: ‌به جرأت می‌گویم که تا کنون در هیچ یک از جلسات دولتی چنین ترکیبی را ندیده ‌ام که تعداد زیادی از جمع را بانوان تشکیل بدهند  و این نشان می دهد بانوان ما در روستاها در حوزه کتابخوانی چقدر فعال هستند.

 

دبیر جشنواره روستای دوستدار کتاب با اشاره به هدف از برپایی جشنواره روستاهای دوستدار کتاب  یادآور شد: این طرح با هدف احیاء ظرفیت‌های بومی در روستاها، ارائه و اجرا شد تا کتاب خوانی محدود به فعالیت‌های یک اداره سازمان و یا نهاد دولتی نباشد.

 

وی با بیان اینکه در برپایی این جشنواره در حوزه کتابخوانی همکاری و کمک‌های بی‌دریغ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهاد کتابخانه های عمومی کشور، شهرداری و سایر دستگاه‌ها مثال زدنی بود ، افزود: این سازمان ها دست به دست هم این طرح را به پیش می‌برند.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مطالعات فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در توضیح برنامه های دیگر در حوزه کتابخوانی گفت: موضوع برگزاری جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی را در100 شهر کشور در دست اجرا داریم و توانستیم کارگاه‌های ترویج کتابخوانی را با حضور مربیان این طرح در روستاها برگزار کنیم.

 

علی اصغر سید آبادی در ادامه خطاب به کتابداران برگزیده روستایی حاضر در جمع گفت: توصیه می‌کنم فعالیت‌های خود را محدود به کتابخانه و حتی روستای خود نکنید و الگویتان کتابدارانی  در جمع شما باشند که فعالیت‌های خود را حتی در سطح منطقه نیز گسترش داده‌اند. امروز روستاهای ما در فعالیت‌های ترویجی در حوزه کتابخوانی به خودکفایی رسیده اند و حتی مورد الگوبرداری از دیرگ روستاها و شهرها نیز قرار گرفته‌اند.

 

کد خبر 642686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha