علی خانقایی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: تلفات جاده ای در استان با نصب و راه اندازی دوربین های ثبت سرعت کاهش یافته است.
وی با اعلام اینکه70 درصد تصادفات در مبادی ورودی و خروجی شهرها رخ می دهد، افزود: بیشترین حجم تصادفات در طول محورهای مواصلاتی مربوط به فاصله مبدا تا 50 کیلومتری شهرهاست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بیان کرد: نصب و راه اندازی دوربین های ثبت سرعت متوسط و لحظه ای در محورهای استان نه تنها سبب کاهش سرعت به میزان دو کیلومتر برساعت نسبت به مدت مشابه سال قبل شده بلکه درصد سرعت غیرمجاز در جاده های استان را یک درصد کاهش داده اما متأسفانه هنوز سرعت در جاده های استان بالا است.
خانقایی با اشاره به تصادفات اخیر در محورهای استان که در برخورد رخ به رخ خودروها با سرعت بالا موجب فوت چندین نفر شد، افزود: بررسی های انجام شده حاکی از سرعت زیاد این خودروها بوده که باید با توسعه سیستم های حمل و نقل هوشمند در کنار آموزش رانندگان و فرهنگ سازی در این زمینه اقدام کرد.
وی گفت: معضل رعایت نکردن قوانین ترافیکی به ویژه سرعت بالا در جاده ها سبب می شود تا وسایل نقلیه به وسیله ای برای نقض قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی تبدیل و در مواردی مرگ راننده و سرنشینان را به دنبال داشته باشد بنابراین آموزش و فراگیری قواعد و رفتار ترافیکی و همچنین ارتقای سطح فرهنگ ترافیک از سنین کودکی تا بزرگسالی امری ضروری به نظر می رسد که باید درباره آن برنامه ریزی دقیقی انجام شود.
نظر شما