به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی سمنان، مهدی شادنوش از سفر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان به استان سمنان خبر داد و ابراز داشت: روز جمعه و شنبه سی ام و سی یکم تیر ماه جاری، هشت مرکز بهداشتی در سطح استان به بهره برداری می رسد و تعدادی پروژه نیز با حضور وزیر کلنگزنی خواهد شد.
وی با بیان اینکه وزیر بهداشت در سفر دو روزه خود از مراکز جامع مبارزه با بیماری های سرطانی هم بازدید می کند، افزود: در ابتدای سفر وزیر در شاهرود چند طرح و پروژه در حوزه بهداشت را بازدید و افتتاح می کند سپس در شهر سمنان به منظور ساخت طرح های عمرانی و درمانی و همچنین در گرمسار به منظور بهره برداری از مرکز تصویر برداری گرمسار نیز حضور خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی سمنان از افتتاح بیمارستان تخصصی شهر سمنان با هزینه ای بالغ بر ۳۵۰میلیارد ریال خبر داد و ابراز داشت: این بیمارستان دارای ۶۴ تخت مصوب و ٢٩ تخت ویژه در شش طبقه است و چهار بخش بستری داخلی، جراحی اطفال و زنان و زایمان، بخشهای ویژه آی. سی. یو داخلی و جراحی سی. سی. یو و ان. آی. سی. یو را شامل می شود.
شادنوش ضمن بیان اینکه با اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال عملیات اجرایی ساخت دانشکده پرستاری و مامایی و کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت آغاز خواهد شد، تصریح کرد: رونمایی از کتاب سفید پوشان حماسه ساز و دیدار با خانواده شهدا از دیگر برنامههای وزیر بهداشت است.
تعداد رشته های دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزایش یافت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: با اضافه شدن دو رشته به رشته های این دانشگاه، تعداد رشته های تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان به 42 رشته افزایش یافت.
شادنوش با بیان اینکه پذیرش رشته های جدید دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان، با این دو رشته جدید، از بن بست ٢٣ ساله خارج شد، افزود: با تصویب رشته تخصصی طب اورژانس که دیروز صورت پذیرفت، جمع رشته های دستیاری تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به پنج رشته رسید.
وی گفت: دانشگاه پس از تثبیت رشته های موجود دستیاری دانشگاه با خروج آنها از شرایط مشروطی و تهیه امکانات و زیرساخت های مناسب، اقدام به توسعه رشته های دستیاری تخصصی بالینی کرد که به لطف خدا در سال تحصیلی 96-97 پذیرای دستیار در دورشته بیهوشی و طب اورژانس خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان این موفقیت را مرهون تلاش ها و ایجاد زمینه علمی و تجهیزاتی از سوی کارکنان این دانشگاه و دستاوردی برای مردم سمنان دانست و اظهار امیدواری کرد: با همت و تلاش تمام استادان و کارکنان دانشگاه، مسیر توسعه رشته های بالینی با توجه به زیرساخت های موجود ادامه یابد.
شادنوش یادآور شد: این دانشگاه از سال ١٣٧٣ در سه رشته تخصصی داخلی، اطفال و زنان پذیرش دستیار بالینی داشته است و با اضافه شدن رشته های تخصصی بیهوشی و طب اورژانس جمع رشته های بالینی دانشگاه به پنج رشته می رسد.
دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان حدود دوهزار و 600 دانشجو در هشت دانشکده دارد که دو رشته در مقطع کاردانی، 18 رشته در مقطع کارشناسی، 10 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، دو رشته در مقطع پزشکی عمومی، پنج رشته در مقطع دکتری و پنج رشته دستیاری را شامل می شود.
شش بیمارستان و مراکز درمانی و آموزشی در شهرستان های سمنان، دامغان، گرمسار، مهدیشهر، سرخه و آرادان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است.
نظر شما