به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در جلسه ستاد بازآفرینی محلات و محدوده های هدف شهری استان اظهار کرد: باید از تجربه های موفق هم در سطح دنیا و هم در سطح کشور در رابطه با بازآفرینی در داخل استان استفاده شود و از آزمون و خطا پرهیز کنیم.
امیر قادری افزود: اگرچه ممکن است فرمول بازآفرینی در هر محله و ناحیه در شهرهای مختلف با یکدیگر متفاوت باشد، اما با این وجود می توان از تجارب دیگران به شکل شایسته استفاده و این تجارب را بومی کرد.
وی با ابراز خشنودی از اینکه وزارت راه و شهرسازی در موضوع بازآفرینی رویکرد خوبی را آغاز کرده و در استانها دنبال می شود، گفت: قبلا تنها رویکرد کالبدی و مهندسی به این محلات وجود داشت.
قادری خاطرنشان کرد: در کنار این رویکرد باید به کسب و کارهای خرد و توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی هم در این محلات که می تواند تحول آفرین باشد، توجه کرد.
وی تأکید کرد: اداراتی که در امر بازآفرینی متولی هستند باید گزارش اقدامات خود را در جلسات آینده ارائه دهند و در این زمینه نباید صرفا منتظر اقدام از سوی سازمان عمران شهری باشیم.
معاون عمرانی استاندار کردستان افزود: فرمانداران در شهرستانهای استان باید جلسات ستاد بازآفرینی در هر شهرستان را با زمانبندی مشخص و منظم برگزار کرد.
قادری بر ضرورت اعتقاد واقعی به استفاده از توان و پتانسیل مردمی در مقوله بازآفرینی تأکید کرد و گفت: قطعا بدون بهره گیری از ظرفیت مردمی امکان تحول در عرصه بازآفرینی بافتهای فرسوده مختلف وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات سازمان شهرداریها به اعتبارات سازمان عمران و بهسازی شهری اضافه می شود.
معاون استاندار کردستان با بیان اینکه باید جلسات ستاد بازآفرینی حداکثر هر سه ماه یکبار برگزار شود، گفت: کارگروه های ذیل این ستاد نیز لازم است بیشتر و جدیتر فعال شوند.
قادری در پایان گفت: عزم همگانی در ارتباط با بازآفرینی محلات هدف بازآفرینی شهری باید ایجاد شود تا تحول اساسی در این مسئله رقم بخورد.
نظر شما