رادیولوژی دیجیتال بیمارستان شهدای قلعه گنج راه اندازی شد

خبرگزاری شبستان: مدیر شبکه بهداشت قلعه گنج با اشاره به راه اندازی رادیولوژی دیجیتال در بیمارستان شهدای قلعه گنج برای نخستین بار در ۵ شهرستان جنوب کرمان، گفت: ۶ پزشک عمومی و دو پزشک متخصص اطفال و داخلی در بیمارستان شهدای قلعه گنج فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، محمدباقر امیرشکاری مدیر شبکه بهداشت شهرستان قلعه گنج پیش از ظهر امروز (25 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اقدامات چشمگیر دولت در زمینه ارتقای سلامت جامعه، اجرای طرح تحول سلامت است که منطقه جنوب کرمان نیز در اجرای این طرح دستاوردهای قابل توجهی را برای مردم منطقه به ارمغان آورده است.

 

وی با بیان اینکه شهرستان قلعه گنج با جمعیتی بالغ بر 78 هزار نفر با مردمی سختکوش و خونگرم به عنوان شهر اقتصاد مقاومتی معرفی شده است، افزود: تلاش برای رفع محرومیت از این منطقه اقدامات قابل توجهی در زمینه بهداشت و درمان را در قلعه گنج به دنبال داشته است که افتتاح بیمارستان شهدای قلعه گنج  در اسفندماه سال94 از جمله این اقدامات است.

 

 امیرشکاری با اشاره به  راه اندازی رادیولوژی دیجیتال در بیمارستان شهدای قلعه گنج  برای نخستین بار در 5 شهرستان جنوب کرمان، تصریح کرد: 6 پزشک عمومی و دو پزشک متخصص اطفال و داخلی در بیمارستان شهدای قلعه گنج در راستای خدمت رسانی به مردم این شهرستان جذب شده است و هفت پانسیون در محوطه بیمارستان جهت استقرار پزشکان و پرستاران احداث شده است.

 

وی با بیان اینکه 10 مرکز بهداشتی درمانی، 6 پایگاه سلامت  شهری، 45 خانه بهداشت فعال در شهرستان قلعه گنج، خدمات بهداشتی و درمانی به مردم این منطقه ارائه می کنند و 17 خانه بهداشت آماده بهربرداری هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 21 پزشک خانواده و  18 ماما در مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان مشغول به ارائه خدمت هستند.

 

مدیر شبکه بهداشت شهرستان قلعه گنج با اشاره به افزایش 40 درصدی تیم سلامت طی اجرای طرح تحول سلامت، عنوان داشت: این افزایش شامل پزشک، ماما و نیروی بهداشتی است و در حال حاضر سه مطب دندان پزشکی در زمینه ارائه خدمات داندانپزشکی در مراکز سرخ قلعه، محمد آباد و چاه دادخدا فعالیت دارند.

 

امیرشکاری با اشاه به فعالیت 3 آزمایشگاه تشخیص طبی در مناطق محمد آباد، سرخ قلعه و چاهدادخدا، اظهار داشت: جذب 18 مراقب سلامت از بین فارغ التحصیلان بومی شهرستان از دیگر اقدامات انجام شده د حوزه بهداشت در منطقه است که ارائه خدمات بهتر به مردم را به دنبال دارد.

 

وی با اشاره به راه اندازی مرکز بهداشتی درمانی سلمانیه در سال 94 با جمعیتی بالغ بر 8 هزار نفر ادامه داد: راه اندازی اورژانس جاده ای صولان در 110 کیلومتری مرکز شهرستان و افتتاح  دو خانه بهداشت مرکز رمشک در سال گذشته «ده بالا و سورگا» در 120کیلومتری مرکز شهرستان از دیگر اقداماتی است.

کد خبر 642177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha