«گوشه فردوسی» در دانشگاه اسلامیه پیشاور راه‌اندازي مي‌شود

خبرگزاری شبستان:مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور و قائم مقام دانشگاه اسلامیه پيشاور براي راه‌اندازي «گوشه فردوسي» در اين دانشگاه توافق كردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از  روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، عباس فاموری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور پاكستان به همراه علی یوسفی، ريیس سابق اين خانه فرهنگ با نوشاد خان، قائم مقام دانشگاه اسلامیه پيشاور دیدار کرد.

 

نوشاد خان، در اين ديدار اظهار امیدواری کرد روابط فرهنگی و علمی خانه فرهنگ ايران و دانشگاه اسلامیه پيشاور استمرار و ارتقا یابد و علاوه بر امور دوجانبه ترویج زبان فارسی در پاکستان به خصوص در  دانشگاه اسلامیه، استحکام این روابط و شناخت هرچه بهتر و بیشتر، تبادل هیأت‌های علمی ـ دانشگاهی با دانشگاه‌های ایران مورد توجه قرار گیرد.

 

وي تأكيد كرد: روابط عمیق و مشترک ایران و پاکستان همواره موجب صلح و ثبات در منطقه بوده و حسن نظر و لطف جمهوری اسلامی ایران در زمینه اعطای بورسیه‌های تحصیلی به دانشجویان پاکستانی، فرصتی است تا توسعه و گسترش روابط ایران و پاکستان در تمام صحنه‌های فرهنگی و سیاسی فراهم شود.

 

در ادامه عباس فاموری، وابسته فرهنگی کشورمان در پيشاور نيز به نقش و اهمیت روابط علمی ـ دانشگاهی در توسعه و تعمیق پیوندهای فرهنگی میان دو ملت تأكيد و در ادامه بيان كرد: آنچه در روابط دو کشور اهمیت بالایی دارد روابط علمی، دانشگاهی و فرهنگی است و دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در این زمینه نقش بارزی برعهده خواهند داشت.

 

وي افزود: از دیرباز روابط عمیق و حسنه دو کشور باعث ثبات در منطقه بوده و دو کشور در کنار هم در گسترش پرتو علم و دانش در منطقه نقش بسزايی داشته‌اند.

 

فاموری همچنين با تاكيد بر دایرشدن کلاس‌های فارسی در دانشگاه اسلاميه پيشاور به منظور شناخت هر چه بهتر اساتید و دانشجویان این دانشگاه با مفاخر فرهنگي و ادبی ایران، پيشنهاد داد : «گوشه فردوسی» در این دانشگاه ايجاد شود تا بتوان نسبت به تعاملات فرهنگي بيشتر اقدام كرد.

 

اين پيشنهاد مسئول خانه فرهنگ ايران در پيشاور با استقبال جانشين رييس دانشگاه اسلاميه مواجه شد.

 

دانشگاه اسلامیه پيشاور با قدمت بیش از صد سال با بنای قدیمی و کلاسیک به عنوان مادر دانشگاه‌های پیشاور و ایالت خیبرپختونخوا پاكستان محسوب می‌شود. دانشگاه‌های مهندسی، پزشکی، کشاورزی و علوم مدیریت و تربیت مدرس، به مرور زمان از این دانشگاه منفک شده و استقلال یافته‌اند.

 

این دانشگاه با 10 هزار دانشجو و بیش از 200 هیأت علمی، یکی از مهم‌ترین دانشگاه‌های پاکستان به شمار می‌آید.

 

انتهاي پيام/

کد خبر 641971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha