برخوردهای جاهلانه، جبارانه و حتی روشنفکرمآبانه با بدحجابی نتیجه بخش نیست

خبرگزاری شبستان: دکتر حسینی افزود: در موضوع حجاب نه به صورت جاهلانه با این موضوع لطیف می شود برخورد کرد و نه جبارانه و نه روسنفکرمآبانه؛ بلکه دین مدارانه و بر مبنای عقل و فطرت باید برخورد کرد و اگر از این زاویه ورود کنیم موفق می شویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، فاطمه السادات حسینی، مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان، امروز(24 تیر) در نشست خبری به مناسبت هفته ملی عفاف و حجاب و نیز در پیش بودن دهه کرامت و روز ملی دختران، ابتدا به گزارشی از مهمترین فعالیت های حوزه بانوان پرداخت و با بیان اینکه سال گذشته از محل تسهیلات صندوق کارافرینی امید 1324 طرح در حوزه زنان بدسرپرست بوده، ابراز امیدواری کرد: به زودی مشارکت بانوان استان در عرصه اقتصادی سه برابر شود.

 

 

وی با اشاره به پیگیری اجرایی شدن طرح اشتغال روستایی برای زنان، افزود:  روی دو طرح بسیار تأکید داریم یکی طرح استفاده از انرژی های پاک و ایجاد پنل های خودشیدی با همکاری کمیته امداد که با بیش از 1900 زن سرپرست خانوار در حال اجرا است و قصد توسعه در سایر شهرستان ها داریم.

 

دکتر حسینی اظهار داشت: دوم طرح ساماندهی تولید پوشاک در خود استان است که پوشاک مدارس، بیمارستان ها و نیروی انتظامی توسط بانوان استان تولید شود و در همین راستا در سیرجان برای 37 نفر کارآفرینی شده  و ما تقویت و توسعه تولیدی ها را در برنامه داریم.

 

 

وی با بیان اینکه در طرح اخیر، پیش بینی حداقل 5 هزار نفر در اشتغال تولید پوشاک را داریم؛ تصریح کرد: این طرح، جلوی رانت عده ای را گرفته است و جدای از سیرجان، در کرمان هم کارگاه کارآفرینی «کار با افتخار» برای 450 تا 500 نفر فضای کار فراهم کرده و در فاز اول 50 نفر از بانوان سرپرست خانوارها را به کار گرفته است و اولویت بعد از این افراد، دختران تحصیلکرده بیکار هستند.

 

این مسئول با اشاره به اینکه امسال طرح توسعه و تقویت شرکت های دانش بنیان که زنان مدیرعامل و یا بیشتر اعضاء آن، زنان باشند را دنبال کردیم و استاندار هم قول حمایت دادند؛ دوم رشد و شتاب دهی به کسب و کار زنان با راه اندازی مراکز رشد فنآوری را در برنامه ها داریم.

 


وی در بخش دوم سخنانش به هفته عفاف و حجاب اشاره کرد و با متذکر شدن این نکته که مسائل فرهنگی نیاز به دقت و برنامه های دقیق دارد و اگر تعامل میان سازمان ها وجود نداشته باشد موفق نبستیم؛ تأکید کرد: در مسئله حجاب باید آسیب ها و ریشه دردها را بشناسیم تا درست درمان کنیم لذا خواستیم استفاده بهینه از این فرصت صورت بگیرد.

 

دکتر حسینی افزود: در موضوع حجاب نه به صورت جاهلانه با این موضوع لطیف می شود برخورد کرد و نه جبارانه و نه روسنفکرمآبانه؛ بلکه دین مدارانه و بر مبنای عقل و فطرت باید برخورد کرد و اگر از این زاویه ورود کنیم موفق می شویم که در همین زمینه اولین برنامه، همایشی با کانون های مساجد برگزار کردیم تا جذب به مساجد را داشته باشیم.

 

وی طرح چهارشنبه طلایی در مقابل چهارشنبه سفید با جذب دختران جوان که حجاب کمتری دارند و خانم های محجبه، آموزش شیوه های امر به معروف، جشنواره های عفاف و حجاب در محلات و مساجد، مسابقات کتابخوانی، تشکیل حلقه های معرفتی، تریبون آزاد، جلسه با مربیان مهدکودک ها و...را از جمله برنامه های قابل ذکر برشمرد.

 

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان به تدارک ویژه برنامه های دهه کرامت از 3 تا 12 مرداد و با محوریت معرفی سیره فاطمی و رضوی با رویکرد نقش دختران در مسایل خانواده، سلامت فردی و جامعه اشاره و تصریح کرد: نقش دختران در تبیین ازدواج آسان و تحکیم بنیان خانواده، نقش زنان شاغل در توازن میان خانه و محل کار، نقش آنان در اصلاح الگوی مصرف، در تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیان، جشن ملی دختران، نمایشگاه های فرهنگی هنری دخترانه، جشن های کانون های مساجد، جشنواره های دختران، برگزاری نمایشگاه های توانمندی بانوان در مرکز استان و در کنار آن پاسخ به شبهات و مشاوره، تجلیل از بانوان ایثارگر، تریبون آزاد، کارگاه های انتخاب همسر، جشنواره سفیران فرهنگی دختران، همایش زنان و دختران کارافرین با رویکرد رفع موانع و طرح های نو و... از برنامه های پیش بینی شده آن ایام است.

 

 

وی با تأکید بر اینکه بهترین راهکار برای اجرای برنامه‌های حوزه بانوان این بود که مسئولیت برنامه‌ها را به خود آنها واگذار کنیم تا بتوانیم تعامل و هم‌افزایی بیشتری میان سازمان‌های دولتی و مردمی ایجاد شود و از سوی دیگر بانوان محور باشند؛ برنامه ریزی ها را در سه حیطه مورد توجه قرار داد و افزود: نخستین آن حیطه شناختی و معرفتی است، زیرا برای پیشگیری از بسیاری مسائل اجتماعی باید آگاه‌سازی صورت گیرد و در این زمینه خانواده اهمیت زیادی دارد.

دکتر حسینی به حیطه عاطفی و روانی، رفتاری و الگو بودن هم اشاره کرد و با ابراز تأسف از اینکه در جامعه ما الگو‌سازی کمی صورت می‌گیرد و آنهایی هم که الگو موجه هستند، نمی‌خواهند معرفی شوند؛ نرخ مشارکت بانوان استان کرمان را در زمینه اشتغال بالاتر از میانگین کشوری ذکر کرد و آن را حاکی از ظرفیت‌های خوبی دانست که باید جهت‌دهی و هدایت شوند.

 

 

 

کد خبر 641852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha