به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مركز تخصصی مهدویت، حجت الاسلام والمسلمین زهیر دهقانی، مسئول گروه غرب و مهدویت این مرکز اعلام كرد: در پی معرفی اسلام به عنوان نماد شر توسط برخی نویسندگان اوانجلیستی در سالیان اخیر، سؤالی مهم ذهن مخاطبان این دیدگاه را به خود مشغول داشته مبنی بر اینكه «با وجود بدیهای بسیاری كه برای عقاید و احكام دین اسلام توسط این نویسندگان ادعا میشود، چرا این دین در چند دهه اخیر اینگونه در جهان در حال رشد بوده و به تدریج جای دین مسیحیت را میگیرد؟»
وی افزود: همچنین این سوال مطرح است كه «اگر دین اسلام، آیینی باطل و شیطانی است، چرا مطابق بسیاری آمارهای منتشر شده، در جوامع مختلف جهان و به ویژه كشورهای غربی، مواجه با اقبال مردم به این دین هستیم».
مسوول گروه غروب و مهدویت مركز تخصصی مهدویت ادامه داد: نویسندگان اوانجلیست در پی پاسخ به این سؤالات مهم، به تكاپو افتاده و ایدههایی را در قالبهای مختلف رسانهای ابراز نمودهاند كه از جمله آنها رالف استایس در كتاب «از یازده سپتامبر تا 666» و سایت «جایگاه اسلام در طرح خداوند برای آخرالزمان» است.
وی بیان کرد: رالف استایس نویسندهای كمتر شناخته شده است كه به واسطه 10 سال زندگی در كشورهای اسلامی آفریقایی و خاورمیانه، مدعی شناخت واقعی از اسلام و نقش این دین در آخرالزمان شده است.
حجت الاسلام دهقانی اضافه كرد: وی كه سابقه ژورنالیستی دارد، این روزها خود را به عنوان كشیشی معرفی میكند كه به رایگان در خدمت مسیح در آمده است و در سمینارهای مختلفی كه در بیش از 100 كلیسا در سراسر جهان برگزار كرده، به نقش احتمالی اسلام در تحقق پیشگوییهای كتاب مقدس در آخرالزمان میپردازد.
وی تاکید كرد: رالف استایس كه خود را خیرخواه و عاشق مسلمانان میداند، بدترین تهمتها را به دین اسلام وارد میكند چرا كه این دین را نماد «نیروی شر» در آخرالزمان میخواند.
مسوول گروه غروب و مهدویت مركز تخصصی مهدویت با بیان اینكه برای درك ایده اصلی او از نقش اسلام در آخرالزمان، باید به سراغ كتاب معروف او با نام «از یازده سپتامبر تا 666: همگرایی رویدادهای جاری، پیشگوییهای كتاب مقدس و دیدگاه اسلام» منتشر شده در سال 2005 برویم، گفت: در این كتاب كه یكی از منابع اصلی كتاب «ضدمسیح اسلامی» جوئل ریچاردسون محسوب میشود، استایس مدعی است علت اجازه خداوند به رشد بنیادگرایی اسلامی در جهان در طول سالیان اخیر، طرحی است كه خداوند برای آخرالزمان در نظر گرفته و در قالب پیشگوییهای كتاب مقدس آن را بیان کرده است.
وی افزود: از نظر او، اگر كسی رخدادهای جاری همچون وقایع عراق، رشد ظاهری اسلام، بالا رفتن قیمت نفت و ... را با نگاهی معنوی و الهیاتی بنگرد و آن را با مطالب ذكرشده در كتاب مقدس تطبیق دهد، متوجه میشود خداوند در تدارك تحقق مأموریت بزرگ (Great Commission) در این روزگار است و در این طرح الهی نقش نیروهای شر كه با عدد 666 در كتاب مكاشفات یوحنا بدان اشاره شده برعهده اسلام خواهد بود.
حجت الاسلام دهقانی خاطرنشان كرد: استایس برای به روزرسانی دیدگاه خود، سایت «جایگاه اسلام در طرح خداوند برای آخرالزمان» "IslamInGodsPlan.org" را نیز مدیریت میكند و در این سایت مدعی پاسخگویی به سؤالات مسیحیان در مورد «درك جایگاه اسلام در آخرالزمان و چرایی اجازه خداوند به رشد اسلام در روزگار كنونی» است علاوه بر آنكه در مورد سخنرانیهای جهانی خود در این موضوع اطلاعرسانی میكند.
وی خاطرنشان كرد: او در بخشی از این سایت با عنوان «5 نشانه كه باید انتظار آن را كشید» به معرفی نشانههایی میپردازد كه از نظر وی همگی آنها در كتاب مقدس ذكر شده و مصداق آن «اسلام و كشورهای اسلامی» است كه این 5 نشانه عبارتند از:
1. رشد شدید تمایلات و تحركات ضداسرائیلی در كشور تركیه (بنابر كتاب حزقیال 38)
2. با خاك یكسان شدن دمشق (اشعیا 17)
3. شكلگیری جنگ داخلی در مصر (اشعیا 19)
4. ظهور آشكار اسلام افراطی گسترده در لیبی (دانیال 11)
5. اتحاد جنبشهای اسلامگرا (دانیال 7)
مسوول گروه غروب و مهدویت مركز تخصصی مهدویت تصریح كرد: لازم به ذكر است وی این نشانهها را به صورت گستردهای در كتاب اخیر خود با نام «بهار عربی، زمستان مسیحی: دستاندازی اسلام بر كلیسا و جهان» (منتشر شده در سال 2015) مطرح ساخته و با حوادث چندسال اخیر در جهان اسلام تطبیق داده است.
وی بیان کرد: فارغ از بسیاری اتهامات و دروغهایی كه افرادی همچون استایس بر اسلام و مسلمانان وارد میكنند، اطلاعات نسبتاً دقیق آنها در مورد تاریخ و عقاید اسلامی، نشان از مطالعه وسیع و هدفمند این نویسندگان برای ضربه زدن هرچه بیشتر به این آیین آسمانی است.
حجت الاسلام دهقانی ابراز كرد: جالب آن است كه نویسندگان این عرصه هر از چندگاهی با به روز رسانی نظرات خود، رخدادهای جدید را نیز به پازل ترسیمی خویش در مورد آخرالزمان میافزایند بدون آنكه توضیحی در مورد نظرات اشتباه پیشین خود ارائه کنند و نمونه این موارد، تمركز فوقالعاده چند سال قبل این جریان به وقایع مصر- و روی كار آمدن اخوان المسلمین در مصر- بود كه با فروكش و سركوب آن جریان، بسیاری ادعاهای ایشان باطل شد ولی صاحبان این نظریه بدون اذعان به نادرستی ادعاهای پیشین، ادعاهای جدیدی در مورد داعش و گروههای تكفیری ارائه کردند!
وی بیان كرد: نگاهی به فعالیتهای تبلیغی گسترده افرادی از قبیل استایس، ریچاردسون، شعیبات و ... در زمینه نوشتن كتاب، مدیریت سایت و برگزاری جلسات متعدد سخنرانی در اقصی نقاط جهان، دو نكته را در معرض دقت و تأمل صاحبنظران این عرصه گوشزد مینماید: اول آنكه این جریان فكری با استفاده از رسانههای متعدد در صدد توسعه دیدگاه محدود خویش در گستره عام مسیحیت هستند تا نظر خود را به عنوان دیدگاه مورد قبول تمامی مسیحیان نشان دهند.
مسوول گروه غروب و مهدویت مركز تخصصی مهدویت یادآور شد: نكته دوم تأمل در شیوه پاسخگویی در خور به سمپاشیهای این جریان علیه اسلام است چراكه این جریان رسانهای با ادعای ارائه بحثی مذهبی و با شعار دوستی با مسلمانان، به تخریب باورهای دین اسلام در میان مسیحیان میپردازد كه این مطلب لزوم برخورد هوشمندانه با آن را ضروری مینماید.
نظر شما