به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر انزلی، شاهرخ یوسف زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز (22تیر) در نخستین همایش ملی پبشگیری از غرق شدگی که در مجتمع فرهنگی شهید مطهری برگزار شد اظهار کرد: غرق شدگی نیازمند تدوین برنامه های نوین مقابله با این معضل دریایی است.
وی با بیان اینکه طرح سالم سازی دریا در گیلان نسبت به گذشته ارتقاء یافته است گفت: امکان پوشش طرح سالم سازی دریا در همه نقاط سواحل دریا وجود ندارد.
یوسف زاده اذعان کرد: آموزش همگانی یکی از راهکارهای مقابله با غرق شدگی در سواحل دریاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: تغییر نگرش جامعه، داشتن نگاه سیستماتیک و قابل دسترس در قالب طرح تروما و با همکاری همگان حل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه طرح تروما طی 10 سال گذشته مطرح شده است افزود: تروما در واقع آسیبی است که سلامت بدن انسان را تحت الشعاع قرار می دهد.
یوسف زاده به افزایش طرح سالم سازی دریا اشاره و خاطرنشان کرد: با افزایش این طرح در گیلان موجبات اشتغال جوانان در بخش های مختلف مهیا خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه کاهش غرق شدگی نیازمند آموزش همگانی است تصریح کرد: امروز فقط دستگاه های ذی ربط متولی کاهش غرق شدگی نیستند بلکه باید دانشگاه ها و مدارس به این مقوله مهم توجه کنند.
یوسف زاده، گسترش ارتباطات در سازمان ها را مهمترین مقوله مورد توجه در موفقیت کاهش آسیب های دریایی دانست و افزود: با تشکیل بانک اطلاعات در هر سازمانی، می توان با ارتباطات گسترده انواع تروما در گیلان را کاهش داد.
نظر شما