به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از انزلی، حسن نوری ساری، معاونت فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور امروز (22 تیر) در نخستین همایش ملی پبشگیری از غرقشدگی که در مجتمع فرهنگی شهید مطهری برگزار شد اظهار کرد: غرق شدگی یک آسیب قابل پیشگیری است.
وی با بیان اینکه غرق شدگی در علم پزشکی قابل درمان است گفت: متاسفانه فوتیهای دریا، رده سنی نیروی انسانی فعال جامعه را در بر میگیرد.
نوری ساری اذعان کرد: هفت درصد علل جهانی تروما را غرق شدگی تشکیل داده است که بر این اساس، طبق آمار دریافتی 372 هزار نفر در جهان سالانه جان خود را بر اثر غرق شدگی از دست میدهند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار غریق را افراد زیر 25 سال تشکیل دادهاند افزود: مردان از نسبت غرق شدگی بیشتری از زنان برخوردار هستند.
معاونت فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: در آمار تلفات مربوط به تروما 50 درصد فوتی کشور در تصادفات و 2،5 درصد مختص غرق شدگی بوده است.
نوری ساری خاطرنشان کرد: با تلاش و کوشش دستگاههای ذی ربط و با اطلاع رسانی توانستیم آمار تصادفات جادهای را کاهش دهیم، تصادفات جادهای از 27 هزار نفر سالانه اکنون به بیش از 16 هزار نفر رسیده است.
وی از سیر نزولی و شیب رو به پایین غرق شدگی در کشور خبر داد و افزود: این سیر قابل قبول نبوده و باید بیش از این کاهش یابد.
معاونت فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: گیلان دارای بیش از 280 کیلومتر نوار ساحلی است که در سال 95، 13 درصد زیرپوشش طرح سالم سازی قرار گرفت که امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به 65 درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: با فرهنگ سازی و توجه به این مقوله مهم میتوان شاهد کاهش غریق در کشور بود.
نوری ساری به زمان غرق شدگی اشاره کرد و گفت: طبق گزارشهای دریافتی سال های 90 تا 95 غریقها در هنگام صبح، غروب آفتاب و یا در غیر از محدوده طرح سالم سازی دریا رخ داده است.
نظر شما