شاخص های آب و برق نسبت به اوایل انقلاب رشد ۱۰ برابری داشته است

خبرگزاری شبستان: معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو از رشد ۱۰برابری شاخص های آب و برق نسبت به اوایل انقلاب در کشور خبردادوگفت: هم اکنون تعداد مشترکان به بیش از ۳۰ میلیون نفر رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، علی اکبر مهاجری امروز(21 تیر) در نشست با استاندار سمنان، با بیان این مطلب که تعداد سدهای کشور در اوایل انقلاب به 10 تا 12 سد نمی رسید گفت: درحال حاضربیش از 600 سد در کشور ساخته شده که 200 سد در تراز ملی و جهانی است.

 

مهاجری با اشاره به ارائه خدمات وکارهای مطلوب در حوزه آب و برق اظهارداشت: برگزاری دوره های تخصصی در وزارت  نیرو از اهمیت زیادی برخوردار است و از تمامی ظرفیت های در این راستا استفاده می شود چرا که توانمندی و آموزش نقش موثری در ارتقای هر سازمان دارد.

 

وی گفت: بخشنامه ای نیز وزارت نیرو به کلیه شرکت های خود برای تامین منابع ابلاغ کرده است که چهار دهم درصد درآمد خود را برای آموزش تخصصی کارکنان اختصاص دهند.

 

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو به راه اندازی مرکز آموزشی در استان سمنان نیز اشاره داشت و ادامه داد: آموزش های خوبی هم اکنون در حوزه صنعت آب و برق انجام می شود.

 

وی تصریح کرد: مراکز آموزشی خوبی در کشور وجود دارد که در بخش‌های عمومی، آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهند و همچنین در خصوص آموزش‌های تخصصی نیز در کشور آموزش‌های جهانی برگزار می‌شود و از کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و ترکمنستان کارآموز برای آموزش به ایران می‌آیند.

 

تامین آب استان سمنان در گرو انتقال آب از دریای خزر است

استاندار سمنان نیز در این نشست مشکل اصلی استان را کمبود آب عنوان کردوافزود: برای حل مشکل چاره ای جز انتقال آب به استان سمنان از دریای خزر وجود ندارد.

 

محمدرضا خباز با تاکید بر اینکه مراحل مربوط به استفاده بهینه از آب و صرفه‌جویی در بخش‌های مختلف استان سمنان با جدیت انجام شده و تامین آب دراین استان در گرو انتقال آب از دریای خزر است ادامه داد: همه شرایط فراهم است، مصوبات انتقال آب دریای خزر در این دولت انجام شده و باید تلاش کرد تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.

 

وی با بیان اینکه در اجرای طرح انتقال آب خزر به سمنان قرار است 200 میلیون متر مکعب آب از دریای خزر به استان در سال انتقال یابد اضافه کرد: با توجه به حجم بالای منابع آب خزر این میزان برداشت و انتقال آب در بیلان آبی این دریا تاثیر منفی نخواهد داشت.

 

خباز از برگزاری جلسات مختلفی برای انتقال آب دریای خزر به استان سمنان خبردادو بیان کرد: مطالعات اولیه آن هم صورت گرفته و سرمایه گذار آمادگی اجرای طرح را دارد و اگر این موضوع انجام نشود استان در آینده دچار مشکل خواهد شد.

 

استاندار سمنان افزود: تغییر اقلیم استان سمنان روزبه‌روز این دیار را به سمت خشک شدن سوق می‌دهد و این امر خشک‌سالی بسیار شدید در آینده را به همراه خواهد آورد پس باید بدانیم که راهی جز انتقال آب از منابع آبی مانند خزر به این استان نداریم که در این راستا پیگیری‌های فراوانی صورت گرفته است.

 

وی تلاش مدیران صنعت آب و برق استان سمنان را برای رفع مشکل کمبود آب در این استان یادآور شد وگفت: برای حفاظت از سفره های زیرزمینی آب استان سمنان و برداشت بی رویه اقدامات مناسبی انجام شده است.

 

افتتاح مرکز آموزش شرکت آب در سمنان، آغاز احداث شبکه فاضلاب و ایجاد مخزن یک هزارمترمکعبی در مهدیشهر و یک مخزن یک هزار مترمکعبی در شهمیرزاد از برنامه های علی اکبر مهاجری، معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو به استان سمنان است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 641491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha