به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گیلان امروز (21 تیر) در نشست با مدیران دستگاههای فرهنگی با محوریت برگزاری پنجمین دوره جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین در دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان اظهار کرد: تعلیم و تربیت و بهرهگیری از شیوههای بدیع و موثر همواره به عنوان یکی از مهمترین مباحث محوری در نظام آموزشی مبتنی بر آموزههای دینی مطرح بود.
وی تصریح کرد: آنچه در حوزه تدریس معارف دین باید مورد توجه قرار گیرد داشتن راهبردی منسجم برای ایجاد یک نظام اعتقادی موثر در باور مخاطبان است به نحوی که خروجیهای قابل مشاهده داشته باشد.
پورابراهیم با بیان اینکه در کنار روشهای سنتی در بحث انتقال مفاهیم دینی باید از روشهای نو نیز استفاده کرد تا نسل جوان را بدین سمت هدایت کرد افزود: در این راستا دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گیلان برآن شد با محوریت تجلیل و تکریم مفاخر حوزه دین و فعالان عرصه تعلیم و تربیت و تألیف و پژوهشهای دینی و قرآنی و تبلیغ و خطابه در استان پنجمین دوره این جشنواره را برگزار کند.
وی برگزاری این جشنواره را حرکتی امیدبخش برای همه عناصر فعال و پویا و شخصیتهایی که عمر خود را در جهت خدمت صادقانه به ساحت مقدس قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) سپری کردند دانست و گفت: این افراد خالصانه بسترهای مناسبی جهت تبلیغ معارف احکام، اخلاق و هنر دینی برای نسلهای آتی انقلاب و نظام اسلامی فراهم کردند و باید از آنان قدردانی کرد.
دبیر اجرایی جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین افزود: پنجمین دوره جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین یکشنبه (۱ مرداد) به حمایت منطقه آزاد انزلی در مجتمع شهید مطهری انزلی برگزار میشود.
وی، شناسایی و تشویق مربیان کارآمد و تقدیر از نوآوری و خلاقیت آنها در عرصه تدریس معارف اسلامی، ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین کانونهای فرهنگی هنری مساجد استانها و مناطق، ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین معلمان، مربیان و پرورش دهندگان نیروهای انسانی درحوزه دین، انتقال و تبادل مهارتها و تجارب مفید تدریس، شناسائی و توسعه رسانههای آموزشی موثر در تربیت دینی، کارآمد کردن آموزشهای غیررسمی دینی و همگام کردن با روشهای نوین تدریس را از اهداف جشنوراه اعلام کرد.
وی با اشاره بیان اینکه بانک اطلاعاتی کاملی از فعالان حوزه دین استان در بخشهای مختلف وجود ندارد اذعان کرد: به دلیلی جزیرهایی عمل کردن بانک کامل و جامعی از فعالان دینی استان و نحوه فعالیتشان نداریم که باید این خلاء پر شود.
حجت الاسلام پورابراهیم تصریح کرد: هرچه به مباحث دینی بیشتر بپردازیم خسارتها و آسیبهای اجتماعی کمتر میشود و هنوز با نتیجه مطلوب فاصله داریم.
وی با بیان اینکه تا کنون چهار دوره این جشنوراه در گیلان برگزار شده است اذعان کرد: در پنجمین دوره این جشنواره از 50 کارآفرین مسجدی که در تحقق شعار سال با محوریت مسجد اقدام کردهاند، چهار امام جمعه، هنرمندان قرآنی و خالق آثار هنری در حوزه دین، پزشکان، فعالان و پیشکسوتان دینی تجلیل میشود.
در پایان این جلسه هر یک از حاضران به ارائه پیشنهادات و نظرات خود در خصوص چگونه بهتر برگزار شدن جلسه پرداختند.
نظر شما