به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مراسم رونمایی از قرآن کریم ترجمه استاد یثربی و خط محسن عبادی، قرآن حزبی 240 صفحه ای با خط استاد توتونچی، قرآن قرینه ای به اهتمام دکتر فروتن و ترتیل کل قرآن کریم با صدای آقای حامد ولی زاده و ترجمه استاد انصاریان با صدای استاد سلیمی صبح امروز با حضور اساتید و قاریان قرآن کریم در سازمان دارالقرآن برگزار شد.
استاد عباس سلیمی، قاری ممتاز و بین المللی در ادامه این نشست با اشاره به پدیده سراب در روزهای گرم تابستان گفت: زندگی ما مملو از سراب هایی است که نشان از مصادیق حقیقت و مجاز دارد. در این راه پرفراز و نشیب برخی از مفاهیم در دنیا درست تعبیر نمی شود.
وی با بیان اینکه به واژگانی مانند صلح، عدالت و حقوق بشر ظلم فراوان شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که همه جنگ ها بین کشورها و ملت ها به این خاطر است که هر کدام از زاویه دید خود به این ماجرا نگاه می کنند.
استاد سلیمی بشر امروز را نیازمند دو عالم هادی و شاخص دانست و بیان داشت: هر دوی این موارد در قرآن کریم این کتاب زندگی در سوریه جاسیه مطرح شده است به طوری که قرآن می فرماید این قرآن هدایت است و همه نشانه های روشنگری را دارد.
وی با بیان اینکه زمانی می توانیم تمام پدیده های جامعه را ببینیم و در موردشان تصمیم بگیریم که هادی و شاخص ما قرآن باشد، اظهار کرد: در این راستا تولید محصولات فاخر فرهنگی قرآنی از ضروری ترین اقدامات شمرده می شود.
این استاد قرآن با بیان اینکه همنشینی و تعامل با قرآن یک فزونی در هدایت و کاستی در کوردلی مردم دارد، تصریح کرد: اگر مردم را با قرآن ارتباط دهیم و آن را در متن زندگی خود سهیم بدانند شاهد نابسامانی های جامعه نخواهیم بود.
وی با بیان اینکه امروز دشمنان ایران اسلامی شمشیر را از رو بسته اند، ادامه داد: استفاده از ابعاد مختلف هنری در تولید آثار قرآنی به پویاترشدن مخاطبان می انجامد.
استاد سلیمی با اشاره به ملزومات تولید آثار هنری قرآنی ادامه داد: در گام اول نیازسنجی مخاطب و در گام های بعدی اولویت بندی و عملیاتی کردن نیازها ضروری به نظر می رسد.
این قاری ممتاز بین المللی با بیان اینکه در زمینه تولید آثار فرهنگی قرآنی باید به عدم درآمدزایی آنها تاکید کرد، افزود: نکتهای که در جامعه ما متاسفانه مطرح می شود این است که قرآن را فقط برای ماه مبارک رمضان می دانند به طوری که همه جلسات قرآنی فقط در ماه مبارک برگزار می شود.
وی با بیان اینکه حتی رادیو ترتیل در ماه مبارک راه اندازی شد، گفت: اما متاسفانه به محض اینکه عید فطر فرا می رسد گویی قرآن به بایگانی رفته است و تمام جلسات قرآنی و فضای قرآنی کشور تمام می شود.
استاد سلیمی با طرح این سوال که چرا نباید برای ارایه محصولات فرهنگی مکان مشخصی نداشته باشیم، تصریح کرد: نمایشگاه بین المللی قرآن کریم طی 15 روز با هزینه های قابل توجه در ماه مبارک برگزار می شوند در حالی که اگر این نمایشگاه در طول سال در یک مکان دایم در دسترس مردم باشد آنها را بهره مند از برکات آن خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اگر بپذیریم قرآن نیاز جامعه ماست و آن را جدی تلقی کنیم باید همه مطالبات آن در نظر گرفته شود، گفت: 850 هزار مترمربع از مرغوب ترین زمین های تهران اختصاص به نمایشگاه بین المللی داده شد این در حالی است که فقط مسجد حضرت ابراهیم در آنجا مساحت یک هزار و 200 متر دارد.
استاد سلیمی ادامه داد: اگر یک صدم این متراژ را در حق جامعه قرآنی بدانیم 8 هزار و 500 مترمربع حق قرآن می باشد که می تواند به عنوان یک پایگاه قرآنی محسوب شود.
این استاد قرآن کریم با بیان اینکه هادی و جهت نمای ما در زندگی و شاخص حرکت ما قرآن است، تصریح کرد: با استفاده از قرآن و اهل بیت مرا را به طرف سعادت و خوشبختی رهنمون کنیم.
نظر شما